Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość istnieje...

paraliz senny i uczucie umierania we snie

Polecane posty

Gość istnieje...

Wlasnie tego doswiadcxylam. Polozylam sie w lozku I........zasypialam, ale.... mozg oozostal swiadomy a cialo odplynelo. Slyszalam nawet jak chrapie ale wiedzialam co sie dzieke kolo mnie, nie moglam jednak poruszyc ani reka ani noga, nie mialam kontroli nad cialem......czulam ze .....umieram? .....ale bylo to cudowne uczucie. Niemwiem ile trwalo, kolo godziny , nagle oddech przyspieszyl samoistnie imwrocilo czucie.....

Gość zuuska90
Miałam podobnie 3 razy,ale krócej to trwało, za pierwszym myślałam,ze mnie sparaliżowało, masakra.

Gość istnieje...
Ja mialam w odstepie kilku dni teraz 2 raz, za pierwszym razem trwalo bardzo krotko a teraz kolo godziny. To uczucie ze prawie nie musisz oddychac przepiekne. Jakis obrazy w glowie. Podejrzewam ze tak wlasnie umieraja ludzie, spokojnie z optymizmem. Cos niesamowitego

Gość fggfgfgg
Raz miałam dokładnie tak jak to opisałaś :o tyle że byłam wystraszona i miałam uczucie mrowienia na twarzy :o może to jakiś objaw choroby?

Gość Isztar100
Ja traumatycznie wspominam swój paraliż. Otworzyłam oczy, nie mogłam się ruszyć, w pokoju było strasznie zimno.. i wyczuwałam dookoła siebie demoniczną atmosferę O.O. masakra