Gość renia35 Napisano Luty 18, 2013 Jakiej firmy olejki polecacie? Vera nord ma duży wybór, ale wydaje mi się, że nie są to olejki naturalne. Znacie może jakieś dobre jakościowo olejki w przystępnych cenach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renia35 Napisano Luty 18, 2013 hello! Czyżby nikt nie korzystał z aromaterapii??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mj jbjbjb Napisano Luty 18, 2013 dr beta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggrretta Napisano Luty 18, 2013 Ja kupuję na Ecospa albo na Mazidłach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renia35 Napisano Luty 19, 2013 ggrretta, dzięki bardzo. Na Ecospa nie mają takich zapachów jak mi trzeba. Ale na Mazidłach są wszystkie i chyba tam zamówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Luty 19, 2013 etja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annawiktoria78 Napisano Luty 19, 2013 renia35 hello! Czyżby nikt nie korzystał z aromaterapii??? wiele osob nie korzysta !!! takie to dziwne ? :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renia35 Napisano Luty 19, 2013 annawiktoria78, tak to dziwne, bo aromaterapia jest bardzo skuteczną metodą leczenia różnych schorzeń. Poza tym jest to metoda bardzo przyjemna... myszka83, dziękuję. Te olejki etja są w nawet niezłych cenach. Nie mają jednak wszystkich potrzebnych mi zapachów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2016 ja olejki kupuje u www.profarm.com.pl i jestem bardzo bardzo zadowolona z ich jakosci, swietna sprawa, niesamowicie poprawiaja mi dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2016 tutaj znajdziesz jakosciowo tylko najlepsze produkty z zakresu miedzy innymi wlasnie olejkow eterycznych – www.profarm.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2016 ja regularnie uzywam tych od www.sklep.profarm.com.pl i jestem bardzo zadowolona, swietne ceny i niesamowita jakosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2016 w tym sklepie znajdziesz asortyment tylko najwyższej jakosci jeżeli chodzi o olejki www.sklep.profarm.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2016 Tutaj znalazłam bardzo fajne zestawy do aromaterapii: akcesoriadolazienki.pl/KADZIDELKA_RELAKSACYJNE_ZESTAW_WANILIA_2449-724.html. Zamówiłam sobie i jestem zadowolona relaksując się w wannie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2016 Bardzo dobre zestawy olejkow eterycznych znajdziecie na www.profarm.com.pl sama sprawdzalam i sa bardzo dobrej jakosci, poecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2016 bardzo dobre można kupić na www.damai.com.pl duży wybór i przede wszystkim jakość. W pełni naturalne, sprawdziłam na własnej skórze. Moja znajoma stosuje je w swoim salonie masażu. Mi służą do kąpieli, ale dodaje też do olejowania włosów i balsamu do ciała. Pachną nieziemsko, nie wiem jak mogłam się bez nich do tej pory obyć. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia765 Napisano Grudzień 8, 2016 Jeśli chodzi o dobrą jakość olejków to mogę tylko polecić sklep https://ichemia.pl zamawiam już tam ponad rok i jeszcze się nie zawiodłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2016 Na eterycznie.pl można kupić olejki dr Beta. Lepszych polskich olejków nie ma. Duży wybór. Mają świetną wode różaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eterycznie Napisano Grudzień 16, 2016 http://eterycznie.pl Olejki Dr Beta. Polecam. Swietny sandałojwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2016 Polecam Olejki firmy Kej oraz Etja dostępne w każdej aptece ja takie olejki używam od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2017 Tutaj http://www.optima-plus.eu/ mają olejki dobrej jakości. Naturalne, nie jakieś sztuczne. Zamawiam u nich je już naprawdę długo i zawsze są świetne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2017 Też mogę polecić olejki Damai. Długo szukałam olejku dobrej jakości, którego mogłabym używać do masażu, kąpieli i twarzy. W końcu trafiłam na Damai i muszę przyznać, że przekonali mnie od razu. Mają wszystkie najważniejsze certyfikaty świadczące o tym, że ich produkty sa wytwarzane ekologicznie i bez żadnej chemii. Ostatnio mój ulubiony to olejek cytrynowy. Bardzo pomógł mi w walce z trądzikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Klosz Napisano Maj 23, 2017 Ktoś z Was samodzielnie próbował zrobić taki olejek eteryczny ? Znajoma dała mi ciekawy artykuł właśnie na ten temat http://amantis.pl/jak-zrobic-olejek-eteryczny-domowymi-sposobami-diy/ i przymierzam się do małej produkcji domowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 29, 2017 Właśnie ostatnio, zachęcona dobrymi opiniami, zamówiłam sobie olejek grejpfrutowy z damai i rzeczywiście muszę przyznać, że jakoś pierwsza klasa. Dodaję go do kąpieli i chcę jeszcze zacząć stosować na twarz, ale to chyba w połączeniu z kremem. Muszę jeszcze o tym sobie poczytać . :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2017 Ja właśnie jestem w trakcie ich zamawiania i chyba 2 godziny spędziłam nad wyborem zapachu, w końcu kupiłam kilka. :D Juz nie moge się doczekać az buteleczki przyjdą do mnie. Marze o tym, żeby już zacząć je testowac. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2017 Ja używam olejków eterycznych tylko ze sklepu damai. Mam już swoje ulubione olejki, których używam zarówno w kominku, jak i masażu ciała. To bardzo relaksujące, a przy okazji mam pewność, że używam tylko naturalnych olejków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2017 No olejki damai są super. Mnie wcześniej zawsze jakiś uczulał, a tych używam już od dłuższego czasu i zero uczulenia. Dla mnie to zbawienie, bo nic mnie tak nie relaksuje jak kąpiel z kilkoma kroplami właśnie takiego olejku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 No to ja się zachęciłam do tych olejków damai. :) już na którejś stronie czytam o nich dobre opinie i w końcu muszę się skusić i je kupić. Tylko jaki zapach wybrać. :D Może jakiś polecicie? Zależy mi głównie na zrelaksowaniu się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olejkowanna Napisano Marzec 7, 2018 Ja zamawiam olejki eteryczne tutaj https://domiuroda.pl/pl/p/Czysty-Olejek-pomaranczowy%2C-esencja-Slodka-pomarancza-15-ml/452 wiem ze mają sprawdzoną jakość i jeszcze nigdy się nie zawiodłam :) Pomarańczowy pachnie przepieknie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdriannaW 0 Napisano Marzec 7, 2018 Tu jest spory wybór https://www.alezielonysklep.pl/9337-olejki-eteryczne Najlepsze marki jakie miałam to Etja i Beta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daria712 Napisano Kwiecień 9, 2018 Na ichemia sobie zobacz na olejki eteryczne. Przynajmniej dla mnie jakość tam jest najlepsza. Są w 100% naturalne bardzo gęste także warto tam zamawiać jak już szukasz czegoś dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach