Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvmnmnb

Nie wytrzymam z moją matką!

Polecane posty

Gość bvmnmnb

To najbardziej upierdliwa osoba jaką znam. Ostatnio się uczę na egzaminy to CODZIENNIE pyta po 10 razy ja tam nauka, czy zdam, czy się uczę... A jak śmiem zaprotestować, jak tylko powiem, żeby przestała o tym mówić od wejścia do domu to robi wielki wrzask. Że jak przyjdę do niej po coś to mi powie, że ma mnie w dupie, żebym nic od niej nie chciała... Czepia się wszystkiego jak nienormalna. Rozumiem, że może raz na jakiś zapytać jak mi idzie nauka ale do cholery nie 10 razy w ciągu paru godzin!

Gość no a jak ci idzie nauka?
.

Gość grrryyyy
musisz patrzeć na jej pozytywne strony, na to co w niej lubisz, a wszystkie problemy rozpłyną się :)

Gość bvmnmnb
co mi po tym co w niej lubię skoro ona zrzędzi 80% czasu jaki spędzamy razem? :o Chyba muszę się stąd wyprowadzić...

Gość aaddddddfd
do lekcji znojdzie!!!!

Gość Mgr.
za dobrze masz w dooopie. pomyśl o dzieciach z domu dziecka... oni chetnie zamienili by sie z tobą :-O

Gość wdfvbn
autorce sie w doopie poprzewracalo juz

Gość bvmnmnb
Wam się w doopie poprzewracało chyba. Co z tego, że dzieci z domu dziecka by się ze mną zamieniły? Co to ma w ogóle do rzeczy? Jak wpadnę pod pociąg i mi utnie obie nogi to mam nie narzekać, bo na świecie są ludzie, którzy nie mają również rąk i oni chętnie by się ze mną zamienili? Nie chciało mi się wypisywać tego wszystkiego ale moja matka jest histeryczką, miała depresje, leczy się u psychiatry i wierzcie mi, życie z taką osobą nie jest łatwe. Nie chodzi tutaj tylko o to, że mamusia za mną chodzi i mnie denerwuje tym, że ciągle pyta jak mi nauka idzie. Jakbym miała opisać wszystkie nienormalne zachowania mojej matki to zajęło by mi to dużo miejsca i czasu. Tutaj chodziło mi głównie o ten fakt, że nie mogę jej nic powiedzieć (w stylu mamo przestań, daj mi spokój, nie pytaj ciągle) a ona się zachowuje jakbym co najmniej nie wiem co zrobiła. Wydziera się, trzaska drzwiami, odgraża, żebym nic od niej chciała więcej. Czasem w takich sytuacjach zaczęłaby robić z siebie niewiadomo jaką ofiarę z wyrodnymi dziećmi, które jej nienawidzą. Ale no tak, nie mam na co narzekać, bo dzieci z domu dziecka nie mają rodziców! :o

Gość Elka wszystko załatwi
j.w. zero szacunku do matki :o

Gość cecylia z wawy
:o