Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awkshalksjhfkajfkasl

Chory kraj!!! alimenty za dzieci brata!!!

Polecane posty

Gość lalale
zegda-ludzie w stresie piszą nie myślą

Gość porannarosaaa
zegda -a na temat nie masz czegoś do powiedzenia? No i bardzo przepraszam jeśli kogoś w oko dźgnęły aż 2 błędy. Nie zwróciłam uwagi na nie.

gdzie ja niby o mamime piszę? :o nie doszukuj się prova tam gdzie go nie ma :o

mamie* :(

Gość booggrrr
Nie ma czegos takiego...tak od rodzenstwa ale nue twijego wubka tylko rodzenstwo tego dziecka

Gość wzietyprawnik
proszę się nie wypowiadać jak nie masz pojęcia 🖐️ alimenty, w tym przypadku ma płacić ojciec, jak jest niewypłacalny i nie da się ściągnąć to dziadkowie, jak nie żyją, to rodzeństwo ojca dziecka 🖐️

Gość amerykaniepiszglupot
masakra autorko... nie jestem pewna czy faktycznie mogą żądać od Twojego ojca, ale w sumie gdyby nie mogli to pewnie nie było by wezwania... Ja bym od razu leciala do prawnika, to raz. A dwa to oczywiście MUSI być rozprawa a nie że sobie przysłali dług 90tys a Twój tata ma iść do bankomatu i od ręki wyjąć...

Gość vbvgn
awkshalksjhfkajfkasl a ty masz rodzeństwo? Może niech twój tata zobowiąże się dobrowolnie do wysokich alimentów na was i zostawi sobie jakieś drobne, a jak sąd się zapyta z czego się utrzymuje, to powie, że go żona utrzymuje. Żeby płacić alimenty wcale nie trzeba się rozwodzić.

Gość puniaaaaaaa92
matka mojego faceta tak miała 🖐️ na szczęście za 1 dzieciaka :D

Gość Ciężko się czyta takie posty.
Masz racje to chory kraj.Tak mawiał Drzewiecki. O czymś takim nie słyszałam,żeby brat płacił na dzieci swojego brata? To jakieś niedorzeczne??????? Czy brat taty żyje? Państwo szuka jelenia.Ciekawe dlaczego dzieciory nie otrzymywały alimentów z funduszu alimentacyjnego? Przecież taki istnieje,ale brat taty musiałby pójść do więzienia żeby to odpracować. Zupełna paranoja!😡