Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm

Dziwny okres, co jest grane ?

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm

Nie mam za bardzo z kim o tym pogadać dlatego piszę tutaj, mam nadzieję że ktoś mi pomorze. Ostatnio coś jest nie tak, byłam u gina jakieś 2 tygodnie temu ale stwierdził, że wszystko jest okey, co prawda usg żadnego mi nie zrobił tylko zobaczył śluz. Stwierdził, że drobna infekcja.. Wtedy miałam dość rzadki lekko żółtawy śluz. Jakieś 4 dni przed okresem miałam jednego dnia taki jakby bardzo gęsty śluz, taki jakby pozlepiany, było go dosyć dużo.. Następnie zrobił się znowu rzadki i lekko żółty, taki zapach jakby kwaskowy. Okres dostałam w terminie, w sobotę po południu, ale raptem 3 jasne plamki. Do rana nic po za tym, rano włożyłam tampon bo szłam do szkoły, jakoś o 13 było ledwo co. Potem do samego wieczora dalej kompletnie nic. Brzuch mnie bolał ale trochę słabiej niż normalnie. Dzisiaj rano poleciało też trochę ale już bardziej taki jakby śluz czerwony. I praktycznie dalej nic. Nie wiem co jest grane, zawsze miałam bardzo obfite okresy, i np przez pierwsze 2 dni musiałam tampon zmieniać co jakieś 5h bo przeciekał

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
Nie miałam nigdy wcześniej takiego okresu, mogła ta infekcja to spowodować ? dodam, że nie stosowałam żadnych tabletek dopochwowo. i czuje czasem takie jakby kłucie w podbrzuszu, ale to chyba skurcze macicy, czuje jak bym ten okres miała, ale za dużo nie leci co mnie bardzo martwi

Gość Eh te dzieci
Tampon zmieniałaś co 5h i nazywasz to obfitym okresem? mi na 3 godziny nie starczał tampon(super) plus podpaska...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
no to może mój nie jest aż tak obfity jak Twój.. ale jest dużo słąbszy teraz niż zawsze.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
zapomniałam dodać, że stosuję tabletki od 4 lat