Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whooopie

Śmierdzące jądra

Polecane posty

Gość Whooopie

Uwaga, pytanie poważne. Serio Mojemu chłopakowi strasznie śmierdzą jądra. Nie przeszkadza nam to normalnie w życiu i tak dalej, ale kiedy chce mu zrobić oralną przyjemność (;)) to jest to dość denerwujące ... Wiem, że bierze prysznic codziennie,bo mieszkamy razem. Kiedyś tak nie było, ma tak dopiero od jakiegoś póltora tygodnia. Martwię sie, że to może być jakaś choroba, i wysłałabym go do lekarza, ale nie mam pojęcia co mu mam powiedzieć. "Ej, Marcin, jaja ci śmierdza, idź do lekarza?" , "Nie czułeś tego dziwnego zapachu z Twoich jąder?', "Jesteś pewien, że jaja Ci nie gniją?". Nie mam pojęcia, nie chcę go obrazić, ale to naprawde nie jest przyjemne ... Czy taki nieprzyjemny odór może być jakimś sympotem choroby? Jak mu to w ogóle powiedzieć? Dla ścisłości - to taki trochę ... rybi smród?

Gość wariat bez papierów
skóra nie śmierdzi to pewnie pot zmieszany z gazami z odbytu

Gość Whooopie
Ale to tak nagle zaczął się intenstywnie pocić pod jądrami? :(

Gość muaahhahahahahahhahahahahahaaa
niech idzie do lekarza, a ty mu nie rób loda przez ten czas,

Gość Cherepah
mi też kiedys na wielkanoc odbijało sie jajkami. może jemu też sie po prostu odbija?

Gość przemko216
Wy sobie żarty robicie a facet może mieć raka jąder .do lekarza i to natychmiast

Gość grzybek.........
a moze grzybica

Gość dertyjhuj
do weterynarza z nim, tak się kończy bzykanie kóz!

Gość lubięto
Dziewczyno to jest objaw typowy dla chorób najczęściej infekcji u kobiet występuje to co prawda częściej z różnych względów ale powód jest głównie ten sam skoro facet dba o higienę to kontakt seksualny z innymi kobietami lub kobieta która go zaraziła że tak to ujmę choć specjalistycznie ma to swoje nazwy Zachęcam do wizyty u lekarza jak również do szczerej rozmowy póki co Nie radzę współżyc z chłopcem dla własnego dobra i zdrowia . Takie infekcje mogą być niebezpieczne

Gość dertyjhuj
Dziewczyno to jest objaw typowy dla chorób najczęściej infekcji u kobiet występuje to co prawda częściej z różnych względów ale powód jest głównie ten sam skoro facet dba o higienę to kontakt seksualny z innymi kobietami lub kobieta która go zaraziła że tak to ujmę choć specjalistycznie ma to swoje nazwy Zachęcam do wizyty u lekarza jak również do szczerej rozmowy póki co Nie radzę współżyć z chłopcem dla własnego dobra i zdrowia . Takie infekcje mogą być niebezpieczne NO TO PO TEJ WYPOWIEDZI - SZCZERZE TOBIE , A RACZEJ JEMU WSPÓŁCZUJEMY. NIE CHCIELIBYŚMY BYĆ W TWOJEJ SKÓRZE JAKO FACECI , I TE SZCZERE ROZMOWY WIADOMO JAK BĘDĄ WYGLĄDAŁY I JAK SIĘ ZAKOŃCZĄ. SWOJĄ DROGĄ MOŻE FACET POWINIEN CZĘŚCIEJ SIĘ SPUSZCZAĆ BO ZALEGAJĄCA SPERMA ZACZYNA MU WYCIEKAĆ PRZEZ PORY JAJEC A PANIENKA MA TO W DUPIE ICZUJE TYLKO SMRODY!!!

Gość Taka_jedna:ja
Robicie aferę z byle czego- facet się nie domył i tyle. Znam ten ból i wiem o czym autorka wątku mówi. To żadna choroba, tylko zwykłe niechlujstwo- zwłaszcza pod prysznicem jak mu się bardzo spieszy to omija to, czego nie widzi dokładnie z góry i efekt mamy w nosie partnerki. >( jak mu powiedzieć? Możesz to rozwiazać tak: 1. Idziesz z nim pod prysznic i sama go tam dokładnie umyj zamieniajac to w erotyczną zabawę. 2. Powiedziec mimochodem "Skarbie idź pod prysznic, chcę się tobą zabawić, bo już się stęskniłam za tobą i za twoim urwisem. Idź najpierw ty potem ja i poszalejemy" 3. Można na poważnie- u mnie by się nie sprawdziło chyba- kochanie, czy wszystko w porządku z twoim zdrowiem? Wiesz, czuję dziwny zapach, a wcześniej tego nie było- moze trezba by zrobić badania. Brałeś jakieś antybiotyki? Martwię się o ciebie. Faceci sami od siebie nie czują- oni nie dostaną nosem w swoje jajka. U mnie działa punkt 1 i 2. Zazwyczaj jak sprecyzuję,ze zaraz sex to jest dokładny w myciu.

Gość gość
Mi też nieprzyjemnie śmierdzą jądra , umyje je raz i tam mam spokój na dzień ale potem to wraca śmierdzi jak ryba, bo je się że to coś poważnego, ma ktoś takie coś ?

Gość Whooopi
a mozliwe ze to od anala bez gumy przez bakterie w odbycie?

Gość Whooopi
puscil sie gdzies i tyle:O

Gość M4rek
Widać był w lesie u grzybiarki i przyniósł na jajach grzyby.

Gość hanteeet
prawdziemu facetowi zawsze śmierdzą jądra!!! :)

Gość gość
ze smierdzacych jader zwierzat sa robione perfumy dla kobiet;)

Gość jajcanse
Zwykle zaniedbanie Kurwia jajenca każdemu po dniu bez mycia

Gość gość
jaja nie śmierdzą tylko pachwiny i okol od/bytu od gazów i potu moja pani jak szybko si podmyje i zapomni o du/pci albo ją tylko ochlapie to też czuć mimo,że dba o higiene taka nasza uroda d**e trza myć po każdym s.r.a ni.u i przed kochaniem

Gość gość
😴 cierpi na zbukowice 😴 tak sie dzieje z nabialem kurzym tez

Gość gość
jedyne wyjscie to amputacja :(

Gość gość
Do założycielki tego forum i pytania to po jakiego grzyba wąchasz mu jajca ? Jak ci ten smród przeszkada to weź mu utnij jajec i po sprawie albo znień chłopa

Gość gość
Ja bym powiedziała spokojnie i delikatnie, że od jakiegoś czasu czuć stamtąd nieprzyjemny zapach i, że martwię się o niego, czy dobrze się czuje, czy wszystko z nim ok.

Gość gość
A skąd wiesz źe to on coś może mieć może ty go jakimś tryplem zaraziłaś po za tym jego jajec przeszedł zapachem twojej piczki weź mu utnij będziesz mieć wtedy miłego potulnego chłopa w dńmu

Gość gość
Droga założycielko tego forum jakiej odpowiedzi ty teraz oczekujesz ? A przy okazji ty wogóle widziałaś jak wyglądają jajka u mężczyzny ? Wydaje mi się źe to pisała jakaś gimnazjalistka dziewica