Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogłupiała Z Pożądania

JAK ZABIĆ MOTYLE W BRZUCHU?!?! HELP!!!

Polecane posty

Drogie Panie, Dziewczyny, Kobiety! Problem stary jak świat - jestem niebezpiecznie zadurzona w facecie, który jest dla mnie absolutnie nieodpowiedni. Od paru tygodni mam masło w głowie, nie mogę się na niczym skoncentrować, ciągle o nim myślę, pożądam go... wiecie jak to jest. Kategorycznie żądam od samej siebie natychmiastowego przywrócenia rozumu, ale jak dotąd słabo mi to idzie. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o jakieś metody, receptę, przepis na odkochanie się, oduroczenie, wygaszenie tego pożaru emocji. Jak myśleć, jak się nastawić, tak, żeby te motyle w brzuchu szybko zdechły? JAK TO ZROBIĆ?! DA SIĘ?? PROSZĘ O RADY!!

Gość booggrrrhjjj
Nie da sie...samo ci przejdzie a najlepiej znajdz innego

To super, ale ja pytam serio. Wkurza mnie ten stan zadurzenia. Tym bardziej że jest to zadurzenie bez przyszłości. Czuję się jak idiotka.

Gość kazdy przy blizszym poznaniu
troche traci nasze wyobrazenie o kimś czesto odbiega od rzeczywistosci feromony szaleja mózg sie wyłacza czas i jeszzce raz czas

Jak to się nie da? Musi się dać! To może chociaż jakoś temu pomóc? Znajdź innego - mówisz - no umówiłam się raz z kimś innym, było miło, ale po chwili znowu zaczęłam myśleć o tamtym.

"Wyobrażenie odbiega od rzeczywistości" - problem w tym, że ja go cholernie dobrze znam! I po prostu strasznie mnie do niego ciągnie. I właśnie dlatego, że go tak dobrze znam, wiem że jest dla mnie kompletnie nieodpowiedni. Nic dobrego by z tego nie było.

Gość 4444444444444
Droga Autorko Dlaczego nie chcesz byc z osoba ktora kochasz? Przeciez to cos fajnego.Czemu jest nieodpowiedni?

Może jednak komuś się udało? Skoro zakochanie przypomina pranie mózgu, to może samemu da się przeprać swój mózg w drugą stronę? Jakaś automanipulacja, cokolwiek? Ma ktoś jakiś pomysł?

4444444 - po 1 - on kocha inną kobietę po 2 - nie pasuje do mnie, zbyt różnimy się pod pewnym względem

Gość 4444444444444
Autorko ile masz lat? Nie da sie odkochac ! Milosc to milosc zdobadz go powiedz mu co czujesz

Gość nheaven
Parę lat temu byłam w identycznej sytuacji. Wzięłam się wtedy za oglądanie wciągających filmów, żeby czymś zająć głowę. A po jakimś czasie samo przeszło. Jeśli jesteś w stanie to go unikaj.

444444444 - oboje mamy około 30. nheaven - na szczęście jestem w stanie go unikać, ale sporo rozmawiamy przez internet.

Poza tym nawet nie nazwałabym tego miłością. Mnie samej to przypomina jakieś fatalne zauroczenie.

Gość 4444444444444
Nawet jak znajdziesz innego to zawsze bedziesz miec go w glowie.On wie co czujesz do niego?

Podobamy się sobie nawzajem, ale on chce ode mnie tylko seksu. Nic więcej. I nie - nie wie, że dla mnie mógłby być kimś więcej. Nie chcę żeby wiedział. Chcę wybić to sobie z głowy.

Gość 4444444444444
Powiedzial Ci to ,ze chce od Ciebie tylko sexu? I nic wiecej?

Gość 4444444444444
Kobieto powiedz mu co czujesz i wtedy zobaczymy jego reakcje.Daj sie ponieść ,nie badz zgorzkniała,masz 30 lat czas sie zwiazac,miec dzieci Daj sie poniesc!!!!

NIe tylko seksu, powiedział,że chce "sex and money" :( tak mi powiedział

4444444444 - Ty chyba nie rozumiesz co piszę. Ja tego gościa znam i doskonale wiem, że on mnie nie kocha, do tego kocha inną, chce mnie tylko wykorzystywać, absolutnie nie jest żadnym materiałem na związek a co dopiero na dzieci, a Ty piszesz żebym jeszcze pobiegła do niego i zrobiła z siebie idiotkę do kwadratu. Ja wiem na czym stoję. Dlatego nie proszę o rady jak zdobyć tego faceta, tylko jak wybić go sobie z głowy.

To z sex and money to podszyw.

Gość 4444444444444
nie wybijesz go z głowy daj się ponieść i zobaczysz co będzie .Co masz o stracenia?

Gość jejejejejejejeje
Kurwa napisz do niego na gg ze go kochasz

Kończymy dyskusję bo widzę, że zmierza w jeszcze większą głupotę. Podsumowując sensowne porady: - zająć się czymś wciągającym, np filmy, własne sprawy. - czekać aż czas uleczy głowę. - znaleźć innego. Niezbyt to odkrywcze, ale na chwilę obecną musi wystarczyć. Dziękuję tym, którzy odpowiadali na moje pytanie. Pozdrawiam.

Gość jejejejejejejeje
Pa Agus

Gość Gość

Wypij kwas 😁 działa 🙂Polecam. Pozbędziesz sie ich raz na zawsze... Na zawsze ohh yeah haHaHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHH