Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Egoista

Dziewczyna kolegi

Polecane posty

Gość gość
Jurka dziewczyna mi sie zawsze bardzo podobala i ona tez o tym wiedziala ze mam chcice ja przeleciec,Raz mi nawet wprost powiedziala ze by ze mna chetnie to zrobila.Mijaly miesiace,kolega stracil prace,szukal wszedzie az ktos mu powiedzial ze w Uk ma dla niego prace.Nic sie nie zastanawial, tylko sie spakowal i pojechal,ona bardzo to rozpaczala,gdy za pare dni ja spotkalem to jeszcze przy mnie plakala.Zaprosilem ja do tego malutkiego mojego mieszkania,troche sie zastanowila ale przyjela tylko mi zaznaczyla zebym na nic nieliczyl bo napewno do tego nie dopusci.Ale gdy weszla i kawe zrobilem to juz czulem ze decyzje zmienila,bo za kawe buziaka dostalem,tak romantycznie plynely chwile,ja coraz mocniej ja porzytulalem i powoli rozbieralem,a gdy juz obok mnie nago lezala to juz sama chciala,bo gdy mnie za fiuta zlapala to mi sie zapylala czy go w sobie bedzie miala.Zyczenie jej szybko spelnilem i posuwac ja zaczalem,pare razy ja ruszylem a ona zaczela ciezko odychac i wrzeszczec., i mi powiedziala zebym sie tym nie przejmowal bo to krzyki rozkoszy tylko zebym ja ladowal ile noge bo taka tego spragniona,Tak sie podniecilem ze az szybiej w nia wchodzilem, i niespodziewanie w srodku dochodzic zaczalemale ona sie zorjentowala i szybko go do buzi wziela i tak mi sperme wyssala,Po tym dlugo jeszcze rozmawialismy,duzo o sobie mi opowiadala ze jej zycie odmienilem,kobiecosc ozywilem,ze jeszcze nigdy z chopakiem tyle rozkoszy nie przezyla co dzisiaj ze mna:Caly czas tylko mnie wywyzszala a mojego fiuta w rece trzymala i masowala i mowila zeby jeszcze dzisiaj jeszcze raz chciala nagle do buzi go wziela i masowac wargami zaczela a gdy juz go postawila to ujrzalem jak sie ucieszyla. Ujrzalem ja ze sie calkiem rozluznila bo zaczela sie wywijac jak baletnica,przy drugim razie zawsze twardszy bylem to spokojny bylem ze te troche potrwa zanim dojde i tak sie stalo ze w pewnym momencie mi powiedziala ze juz wiecej nie moze,zebym jej do buzi wlozyl to mnie w buzi dokonczy, itak sie stalo nawet nie dlugo trafo jak cala porcje w buzi miala i powoli ja polykala.Po tym co w kazdy piatek po pracy do mnie przychodzila i w poniedzialek rano do pracy wychodzila

Gość gość
WLasnie byla to sobota bylo juz po poludniu jak zadzwonil tel Odebralem i slysze ze z drugiej strony jest dziewczyna kolegi i mi sie zali ze rysiek(imie kolegi) nie zdazyl na prom i dopiero w poniedzialek przyjedzie i nie wie co ma robic bo do rodzicow ma daleko to sie jej nie chce Za proponowalem jej ze moze sie razem spotkamy i ta wochenede razem spedzimy . A ona do mnie o tym juz dawno marzylam tylko musisz po mnie przyjechac, gdy weszla do mnie do mieszkania powiedziala mi ze mam bardzo goraco i musi troche ciuchow z siebie zzucic. Ja patrze a ona tylko w osobistej bieliznie zostala i sie mnie zapytala czy sie mi podoba i zeby mnie tez tak chetnie widziala. kawe zrobilismy i Ja sie rozebralem ju dosydobrze mi Qulas stal za raz go z spodenek wyciagla A ze go pierwszy raz widziala to az sobie krzykla i sie zachwycila ze Taki duzy Bo naprawe juz inne mi mowily ze mam jak murzyn. Poniewaz mam waskie lozko to na dywanie dwie koldry rozlorzylem Ona na plesach sie polozyla nogi do gory uniosla i czekala na PANA Bez problemow calego Qulasa w jej pchizde jednym ruchem wepchalam a dalej to juz spokojnie calego wyciagalem i wkladalem coraz szybcie i szybciej. Muzyczka glosno grala t nie bylo slychac jej wrzaku i kwiku. O tak wspanialym Wochenende to nawet mi sie nie marzylo i o tym ze kolegi dziewczyna jest spragniona ostrego rzniecia i ze lubi byc tez mocno dymyna to tez nie wiedzialem. O zaplanowanej godzinie ja odwiozlem i jej kochankiem zostalem bo jak mi powiedziala ze takiego Qulasa juz szbko z reki nie wyposci i ustalilismyy ze jak taka okazja sie zdarzy to przyjezdza do mnie.

Gość gość
A potem się obudziłem, a nade mną stara ze ścierą mnie po łbie n*******la, że pokój nie posprzątany, śmieci nie wyrzucone, a ona zarobiona po pachy...

Gość gość
Gdy do pracy jechalem ujrzalem ze dziewczyna mojego kolegi czeka na tranwaj zabralem ja chodz nie podrodze mi bylo dowiedzialam si ze Marek ( imie tego kolegi) pojechal do UK szkac pracy zaprosilem ja jak bedzie miala czas i chec na kawe nie odmowila ale dopiero w Wochenende bo pracuje. Mnie tez pasowalo, buziaka dostalem i uslyszalem to do soboty W sobote na umowiona godzine i miejsce sie wstawilem. Po jechalismy na obcy teren zeby nikt nas nie ujrzal Do bardzo przytulnej kafejki. bardzo milo nam bylo i wspolny temat znalezlismy ale trzeba bylo wracac bo juz ciemno bylo W polowie powrotnej drogi ujrzalem w geszczu miejsce na samochod nic sie nie sprzeciwiala ze sie zatrzymuje tylko mi powiedziala ze ja do mieszkania zaprosze powiedzialem ze o tym nie pomyslalem, Wtedy powiedziala ze w samochodzie to i nie wygodnie i ciasno. Wiedziala ze wynajmuje male miszkanko bo juz z kolega byla . Imowi dalej i co tutaj chyba jest wygoda na pieszczoty Zaskoczyla mnie tym co powiedziala:: mysle ze bajek mi nie bedziesz czylal tylko dasz mi to co mloda jedrna kobieta od meszczyzny oczekuje. i mnie nierorczarujesz . W tym momencie mowila ze sie jej goraco robi Powoli juz zaczela sie rozbierac, ado mnie powiedziala :: aty na co czekasz I pochwili moj dyszel ujrzala i mnie poprosila zebym uwarzal jak bede wchodzil zeby nie pekla bo jest jesszcze spiety i jak sie rozluzni to mi powie zebym ja rznal na calego. Pala mi grzala jak nigdy bo mi ona tak sie podobala a do tego tak super sie podawala i tez z popcia podskakiwala isama przy tym sobie wbijala. dosyc dlugo to trwalo gdy uslyszala ze dochodze, poprosila mnie zebym w jej buzi skonczyl Z bardzo duzym cisnieniem w buzie tryslem i tak duzo bylo ze nie wszystko w buzi sie jej zmiescilo Wszystko przelkla i glowke obiliala buzie obtarla. dziekuje powiedziala io nastepny raz sie zapytala za ile bede mogl. Obok mnie sie polozyla i za K@@@sa sie zlapala i masowac go zaczela Po chwili do buzi sobie go wlozyla i tak meczyla ze go postawila I tak do rana z krotkimi przerwami ja dymalem w roznych pozycjach Rano wspolna kapiel wzielismy do domu ja odstawilem Swoj numer tel jej dalem i mialem czekac na nastepne spotkanie. Gdy zamochodu wychodzila to mnie mocno pocalowala i do nstepnego razu kazala mi czekac

Gość gość
Erobook.pl poznaj kogos.

Gość gość
Co to jest "tranwaj"?