Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Tuśka22

Dlaczego On nie dzwoni...:(

Polecane posty

Gość Tuśka22

Jakiś czas temu poznałam chłopaka przez internet,pierwszej nocy rozmawialiśmy chwilę przez komunikator ale musiał iść spać,bo szedł do pracy,poprosił o mój nr telefonu więc Mu go dałam,zadzwonił następnego dnia wieczorem,rozmawialiśmy godzinę potem jeszcze chwilę na gadu i wtedy właśnie wysłał mi kilka swoich fotek,po rozmowie telefonicznej stwierdził że jestem sympatyczna mam miły głos i że fajnie byłyby mieć taką dziewczynę jak ja jako partnerkę życiową,potem dzwonił jeszcze kilka razy i powiedział że mogę w każdej chwili do Niego puścić sygnał i On oddzwoni żebym nie narażała się na koszty,w między czasie były walentynki zrobił dla mnie walentynkę i wysłał mi ją mms...Jednak potem coś zaczęło się psuć,następnego dnia zadzwonił na chwilkę wieczorem i cały weekend nic...Napisałam do Niego na gg co słychać a On tylko że leży i odpoczywa i nic więcej,dziś zadzwonił ale nie mogłam rozmawiać i powiedziałam że jak będę mogła to dam znać i dałam a On nic,nie wiem co mam myśleć,obraził się czy mnie po prostu olał...??:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować