Gość Tuśka22 Napisano Luty 18, 2013 Jakiś czas temu poznałam chłopaka przez internet,pierwszej nocy rozmawialiśmy chwilę przez komunikator ale musiał iść spać,bo szedł do pracy,poprosił o mój nr telefonu więc Mu go dałam,zadzwonił następnego dnia wieczorem,rozmawialiśmy godzinę potem jeszcze chwilę na gadu i wtedy właśnie wysłał mi kilka swoich fotek,po rozmowie telefonicznej stwierdził że jestem sympatyczna mam miły głos i że fajnie byłyby mieć taką dziewczynę jak ja jako partnerkę życiową,potem dzwonił jeszcze kilka razy i powiedział że mogę w każdej chwili do Niego puścić sygnał i On oddzwoni żebym nie narażała się na koszty,w między czasie były walentynki zrobił dla mnie walentynkę i wysłał mi ją mms...Jednak potem coś zaczęło się psuć,następnego dnia zadzwonił na chwilkę wieczorem i cały weekend nic...Napisałam do Niego na gg co słychać a On tylko że leży i odpoczywa i nic więcej,dziś zadzwonił ale nie mogłam rozmawiać i powiedziałam że jak będę mogła to dam znać i dałam a On nic,nie wiem co mam myśleć,obraził się czy mnie po prostu olał...??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach