Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nattkapatkaaa

jak rozumiec to zdanie po ANGIELSKU?

Polecane posty

Gość nattkapatkaaa

hej, mam takie zadanie:' How can multimedia technology help OUH in it's transformation towards greater sustainability?' na wolne tlumaczenie to: Jak technologia multimediow moze pomoc OUH w transformacji w kierunku wiekszej stabilnosci.. nie bardzo rozumiem co mam zrobic, moglby ktos mi to wytlumaczyc?

Gość a co to jest ten cały OUH?
to po pierwsze a po drugie nie rozumiem czego nie rozumiesz

Gość nattkapatkaaa
to szpital, a nie rozumiem o jaka stabilnosc im chodzi.. i co maja do tego multimedia

Gość Elektronikełe ausf.II
Offline Unit Hours

Gość może chodzi o::
offline unit hours, to miałoby sens biorąc pod uwagę pewne słowa kluczowe jak "multimedia technology"

Gość nattkapatkaaa
czy to chodzi np o mocne logo, cos wyjatkowego? srona internetowa dzieki ktorej zyskaja wiecej chorych? promowanie najlepszych specjalistow, i najlepsze srodki do badan?

a nie przypadkiem: sustainability = zrównoważony rozwój ?

Gość nattkapatkaaa
chodzi o odense univeristy hospital xD buduja nowy taki szpital ktory bedzie gotowy w 2018, i ja jako student mam taki temat na examinie..

sustain to podtrzymać, więc musiałoby być "sustain development", sustainability to możność utrzymania jakiegoś stanu

ooo przepraszam, sustain, też oznacza poprwawić/wzmocnić... nie wiedziałem. Tak bym to widział: Jak zastosowanie technologii multimedialnych (cokolwiek autor ma na myśli) może pomóc we wzmacnianiu pozycji szpitala (UOH).

Gość nattkapatkaaa
czyli ( biorac pod uwage ze ten szpital jeszcze nie istnieje, nie ma logo, i nic poza tym ze jest zaprojektowany) ja jako osoba ktora studiuje multimedia mam podac przyklady ktore zapewnia przyszlemu szpitalowi tak zwana trwalosc, za pomoca silego logo, etc, zgadza sie?

autorko wpisz w google: towards greater sustainability wszystkie linki odnoszą się do sposobów organizacji różnych firmy w kontekście odpowiedzialności za środowisko jesteś pewna, że chodzi o promocję szpitala ?