Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xnxn889

Toksyczny kolega jak się go pozbyć ?

Polecane posty

Gość xnxn889

Mam takiego kolegę który wyżej sra niż dupę ma. Kompletnie nie zna się na branży w której ja pracuję ale zawsze ma najwięcej do powiedzenia i oceniania mojej pracy, zazwyczaj oczywiście negatywnie udzielając mi przy tym "koleżeńskich" rad. Mam dosyć tego gnoja który myśli że jest lepszy odemnie w czymś czego w ogóle nigdy nie robił. Mało tego z tego co zauważyłem to ona mnie prześladuje, wydzwania do domu i robi przed moimi rodzicami pozory że niby taki fajny kolega z niego a w rzeczywistości to kawał chuja. Ostatnio zrobiłem nowy projekt i zamieściłem na swojej stronie a on mi napisał na Facebooku całą litanię że on kiedyś tam z kolegą robił tak i tak i radzi mi to i tamto a w rzeczywistości nigdy nic nie robił i nie ma o tym bladego pojęcia. Mało tego ja pracuję na słabym sprzęciu a moje efekty są mocne dzięki temu że mam duże doświadczenie i potrafię zrobić lepszy projekt od kogoś kto ma super sprzęt ale nie potrafi tego wykorzystać. I on oczywiście porównuje moje projekty do innych i wiecznie siedzi mi na głowie. Ale najgorsze co mogło być to skurwiel przypisał sobie przed naszymi wspólnymi znajomymi moją pracę. To było tak że zrobiłem projekt nad którym pracowałem miesiąc i poprosiłem go żeby mi załatwił taką małą pierdołę do tego bo nie wyrabiałem już z czasem, on mi to załatwił oczywiście później się przechwalał i wielki zachwyt nad sobą jaki to on wspaniały i wysyłał znajomym mój projekt pisząc że on to robił ze mną, no po prostu kurwa mam dość. Koleś myśli sobie że wszystko co ja osiągnąłem to dzięki niemu i bawi się w jakiegoś mentora mojego i za takiego się uważa. Staram się zerwać z nim kontakt ale on jest natrętny, wypisuje, wydzwania do mnie na domowy, tak jak mówiłem głupoty gada moim rodzicom. Czy macie podobną sytuację ? jak sobie radzicie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować