Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karcia08

spóźniony okres :|

Polecane posty

Dziewczyny od 4-5dni spóźnia mi się okres. Kocham się z chłopakiem zawsze używając prezerwatywy DUREX, zawsze sprawdzamy po stosunku prezerwatywy i są szczelne. Zresztą chłopak przed dojściem wychodzi ze mnie. Proszę o pomoc co jest grane i czy to normalnie.

Gość tak, jesteś
4-5 dni to jeszcze niewielkie spóznienie, ale możesz zrobic test żeby wykluczyć ciązę

Gość zxas
test zrób

Hmm poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę, tylko nie wiem w jaki sposób to było by możliwe gdyż nigdy nie kochaliśmy się bez gumek i on wychodzi przed dojściem, a gumka zawsze szczelna( zawsze nalewamy po wodę)

Gość eRzecznik.Durex
Droga @karcia08 , pozwól że przekażemy Twoje zapytanie naszemu ekspertowi. Kiedy dostaniemy odpowiedź, opublikujemy ją tutaj. Jeśli będziesz miała też inne pytania zapraszamy na naszą stronę http://durexmowi.pl

wiesz co wydaje mi sie ze to raczej malo prawdopodobne ze jestes w ciazy - moze przyczyna jest stres ? lub cos innego

Gość eRzecznik.Durex
Droga @karcia08 Poniżej cytujemy odpowiedź naszego eksperta na Twoje pytanie: "Opóźnienie okresu może być wynikiem stresu wywołanego np. egzaminem czy obawami przed ciążą, a także być wynikiem wahań hormonalnych. Może to być również objaw ciąży. Proponuję wykonać test ciążowy, a po 7 dniach go powtórzyć." eRzecznik Durex http://durexmowi.pl