Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

wspólne mieszkanie po 3 miesiacach?

Polecane posty

Gość tybka.
jestem w zwiazku ponad 3 mkesiace, rozmowy o wspolnym mieszakniu były juz po miesiącu. Szalejemy za sobą, ja juz nie mogę sie doczekać gdy razem zamieszkamy, on też. Ale my mamy po 30 lat wiec to chyba wtedy normlane ze nie chce się czekac za długo z takimi sprawami:-)

Gość to tylko zauroczenie
co nagle to po diable uczucie to szubko wygasnie

To jest zalezne od tego na jakim etapie jest wasz zwiazek i czy podchodzicie do tego na tyle powaznie by budowac wspolna przyszlosc.

Gość tybka.
a na co czekac gdy ludzie są dorosli, szaleją za sobą i nie mogą wytrzymac bez siebie jednego dnia?

Wlasnie- wazne jest w jakim oboje sa wieku i jakie maja oboje podejscie do zycia i zwiazku.

Gość MY ZAMIESZKALIŚMY
razem po dwóch tygodniak i jakoś od pięciu lat nic sie nie zmieniło. Czasem możesz planować 3 lata a nic z tego może nie wyjść

my zamieszkalismy razem od razu, w ogóle wszystko było od razu. Ale to pierwszy taki zwiazek, gdzie chyba od razu wiedziałam, ze to "to". Czas pokazał, ze słusznie :) Razem juz ponad 10lat i dziecko na stanie. Tak więc, jeśłi oboje tego chcecie, to nad czym sie zastanawiać?

MY ZAMIESZKALIŚMY razem po dwóch tygodniak i jakoś od pięciu lat nic sie nie zmieniło. Czasem możesz planować 3 lata a nic z tego może nie wyjść To tak jak u mnie...zamieszkalismy po 2 tygodniach i jestesmy 5 lat wspolnie.