Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziętkowa

Nie chce mi się iść na spacer z psem :P

Polecane posty

Gość ziętkowa

a tak się chciałam tylko wyżalić i tak pójdę , po prostu dziś będzie to czysty obowiązek bo brak mi zupełnie sił , do tego jestem zagrypiona :(

Gość ziętkowa
acha , fajnie , wszyscy z radością wyskakują z wyra z gorączką i pędzą na 40 min na dwór w zimie :D , jesteś ignorantką ot co ! Wiadomo że z psem pójdę , po prostu smutno mi e dziś nie mam sił się z nim dłużej pobawić .

Gość orange posiadam
debile jesteście , panna nie pisze że nie pójdzie a że nie chce jej się po prostu , ale jasne na kafe każdemu się zawsze chce ,chyba głupoty pisać

Gość to pies autorki
sram na ciebie i ten spacer, zaraz walne ci sraką na lozko

Gość efdziesięć
hehe , mnie też się nie chce a muszę jak już wyjdę z domu to z górki ,najgorsze ubieranie i zejście z 7 piętra bo moja windy się boi

Gość ziętkowa
poziom wypowiedzi doprawdy powalający , to narazie idę zmarznąć .

Gość efdziesięć
generalnie spacer to przyjemność zarówno dla pana jak i psa ,jednak każdy kto posiada takiego przyjaciela wie ze bywają dni gdzie jest to stricto obowiązek, co nie zmienia w żaden sposób uczucia do zwierzęcia :)

Gość ula której ukradli nick
a ja właśnie się wybieram z moim , minimum godzinka , pózno jest mało psów to pogoni ,a ty się nie przejmuj że ci się nie chce ,to normalne że jak człowiek zmęczony czy chory to nie idzie z bananem na buzi ,ale idzie :)

Gość szarańcza pomarańczek
to nie idz ,powiedz mu żeby se sam poszedł , daj mu klucze i torebkę żeby pozbierał po sobie

Gość ziętkowa
wiecie co sobie pomyślałam,ze pójdę i tez się wysram na łonie natury,bo to i wode zaoszczędze i papier,a po za tym jakoś tak mi sie chce na dworze

Gość variatqa
ja przed chwilka wrocilam ale tez mi sie nie chcialo ruszac tylka z ciepełka;)

Gość uyuyuyiu
ja to z psem byłam ostatnio z dwa miechy temu... podziwiam was, jak wy macie siłę wychodzic z grypą??? Ja tez choruję trochę, i do sklepu nie mam siły isc,

Gość variatqa
zwłaszcza,ze mój tyłek to bagatela jakieś 90 kg:p

Gość 234kerfqwoxrhf
a tam, mi tez sie czesto nie chce, ale co zrobic? jak sobie pomysle jak bidula musi sie meczyc to nabieram sil.

Gość a ja mam spaniela
Moj to juz w wyrku leży :D nie powiem ze zawsze sie wychodzi z usmiechem na twarzy.Ja mam z tym dobrze ze jak nie ja to maz lub corka.Moj pies uwielbia spacery ,nie wiem czemu zime uwielbia a jak juz snieg jest po kolana to calkiem zabawa dla niego.

Gość roladinia
mój piesio sam sobie idzie na spacerek !!!

Gość lkdfkjg
własnie dlatego mam kota. Zaden pies by mnie nie wywlókł w dzień wolny o 5 rano z łóżka bo chcę wyjść na spacer (pewnie by się przyzwyczaił do takiego wczesnego spaceru bo przed pójściem do pracy by się go brało na dwór i potem by sie domagał już ciągle) Wieczorami też mi się nigdy nie chcę już wychodzić.

Gość ziętkowa
podszywy , ja teraz wróciłam , akurat należę do tych które sprzątają po swoim przyjacielu . Siły nie ma jak ludz chory ,ale psina sama nie wyjdzie , mieszkam sama z córą ,mąż zagranicą ,córa złamała nogę akurat , to co robić ,ale co jak co świeże powietrze przed snem jest lepsze od niejednego procha na bezsenność ,tak więc kolorowych.