Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dórop

w jaki sposob powiedzie znajomym o ciazy?

Polecane posty

Gość dórop

j.w.t.-w jakis sposob im to powiedziec.....spotykamy sie 5-6 razy w roku ,czasami do siebie dzwonimy -jakos glupio mi podczas rozmowy wypalic o ciazy tym bardziej ze dwie pary staraja sie o dzidziusia od kilku lat i nic -prosze doradzcie cos bo strasznie sie tym denerwuje ,a nie chcialabym na spotkanie wejsc z brzuchem i postawic ich przed faktem.....

Gość aha123456
oj nast razem jak się spotkacie lub jak bedziecie gadac przez tel przy pytaniu co słychac powiedz ze jestes w ciąży:)

Gość gfdhgtfhtfh
brzuch bedzie widac w 5 mies wiec masz mnostwo czasu, nie mow za wczesnie zeby nie zapeszyc !

Gość dórop
wiem ze to moze głupi problem ,ale wlasnie z tego powodu ze im nie wychodzi tak to przezywam ....wiem jak bylo z pierwsza ciaza ,dziewczyny mocno to przezyły......dlatego pojscie na spotkanie z brzuchem kompletnie odpada,no a rozmowa tel.i pytanie co nowego i co mam wypalic :a wiesz jestem w ciazy......

Gość kmjhkkjhkj
nie mów za wcześnie bo się zaczną modlić zebyś poroniła albo chłopca urodziła.

Gość dórop
jestem w 3 m-cu ,podejrzewam ze bedziemy sie widziec w okolicy swiat.....brzuch juz zaczyna byc widoczny

Gość polecam Ci ...
a o co chodzi z tym chłopcem?? że zaczną się modlic by chłopca urodziła??

umow sie na piwo jak zadzwonia. Spotkacie si eto powiesz sory, nie pije jestem w ciazy ;)))

Gość aha123456
u mnie moze byc podobny problem, niedlugo zaczniemy się starac o drugie a kolezanka w pracy nie może zajść w ciąże

Gość mrgr
mysle ze jak powiesz to nie bedzie im przykro tylko beda sie cieszyc razem z toba :) nie wiem na co czekasz to wesola nowina na twoim miejscu nie utrzymalabym tak dlugo jezyka za zebami ;))

Gość aha123456
ja tez nie wiem o co chodzi z chłopcem, dla mnie płec niewazna aby zdrowe było, a co to za pomysl z modleniem się o poronienie? psychopatka jestes ze masz takie pomysły????

Gość milena77;
wez sie nie przejmuj tylko normalnie jak nadarzy sie okazja to powiedz ,ze jestes w ciazy itp.....jakbys tego nie powiedziala to i tak gdzies tam bedzie im przykro ze im sie nie udaje i nic na to nie poradzisz.Mysle ,ze pójscie na spotkanie z brzuchem to w tej sytuacji nie najlepszy pomysl ,lepiej powiedziec przez tel. wtedy bedzie to dla nich łatwiejsze ,bo chocby nawet popłyneły łzy to łatwiej to ukryc.

Gość sybilla83
dokladnie jak pisze poprzedniczka -normalnie powiedz ze jestes w ciazy i tyle .....lepiej jak dowiedza sie od ciebie niz od kogos innego i oze byc wcale glupio

Gość askamm
a moze wstaw na fejsie zdjecie np.starszego dziecka w bluzce bede starszy bratem /siostra -i po klopocie