Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaannnnkkkk

sex przed okresem

Polecane posty

Gość aaannnnkkkk

sex byl w 25 dniu cyklu bez zabezpieczenia wytrysk na zewnatrz 4 dni pozniej dostalam planowo okres czy moge byc spokojna jakie jest prawdopodobienstwo ciazy?

Gość agiew
Dni niepłodne, więc nie ma możliwości zapłodnienia :) Jeśli się obawiasz to kup sobie może tester owu na ślinę. Będziesz mogła sobie wyznaczać kiedy masz dni płodne a kiedy niepłodne

Gość aaannnnkkkk
dzieki za odpowiedz ale podobno w czasie ciazy mozna miec krwawienie tyle sie naczytalam ze juz zaczynam schizowac...

Gość gagatek34
Owszem okres może się pojawić, ale do zapłodnienia przecież dochodzi podczas owulacji, a ona nie występuje 4 dni przed planowanym okresem :) Zacznij prowadzić obserwacje swoich cykli a się przekonasz jak to działa

Gość a mojeee
hih, u mnie był też sex 2, góra 3 dni przed okresem, do środka bo przecież niepłodne dni! dzisiaj młody ma już 11 lat!!!!!

Gość Kuszka
bo dni plodnych sie nie wylicza tylko obserwuje

Gość aaannnnkkkk
NOto mnie nastraszylyscie..

Gość aaannnnkkkk
dzis zrobilam Pink test rano i byl bardzo dziwny w okienku testowym na gorze pojawila sie rozowa plama- przebarwinie i pozioma niby kreska w okienku kontrolnym bardzo wolno zaczela sie pojawiac kreska po jakims czasie ta pozioma kreska zniknela zostala tylko jedna w okienku kontrolnym czy powtorzyc test ? czy byl wadliwy?

Gość kkkp
Witam, proszę o odpowiedź. Wczoraj przed zażyciem 20 tabletki antykoncepcyjnej odbyłam stosunek pełny. Moje pytanie dotyczy się tego, że przez 9 dni zażywałam globulki Gynaglin. Ostatnią globulę wzięłam w środę a stosunek odbył się w sobotę rano. Czy mogły globulki obniżyć skuteczność antykoncepcji i czy mogło dojść do ewentualnego zapłodnienia? Proszę o konkretne odpowiedzi