Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlettess

Chudnę i facet chcę mnie zostawic

Polecane posty

Gość arlettess

Byłam otyła, teraz jestem szczupła, ale nadal chudnę bo bardzo chcę byc ciut chudsza od swojego faceta. On nie ma problemu z masą, potrafi z dnia na dzień schudnąc, i to mnie bardzo boli. Ma do mnie pretensję, że chudnę! poznaliśmy się byłam 10 kg cieższa i taka mu podobałam się. Nie rozumie, że to egoistyczne bo ja się czuję zle.Powiedział, że jak będę chuda, to zakonczy związek. Ja nie umiem jesc trochę więcej, wolę jesc mało albo bardzo dużo. Gdyby on był misiem nie padło by mi na psychikę, że ciągle jestem za gruba. Czy ktoś miał konflikt przez swoje chudniecie??

Gość jankeska...
Jeśli Cię kocha to będzie z Tobą nawet jak schudniesz kolejne 10. Ale nie warto przeginac w żadną stronę bo nie zdziwiłbym się takiemu facetowi który zostawiłby kobietę co w trakcie związku przybyła by z 20 kg z lenistwa...

Gość arlettess
on zrobił z tego ogromny problem, chcę schudnąc a przytyc zawszę mogę. Już mnie do psychiatry umawia i jest zdesperowany. Wszystkie koleżanki mają chudsze ode mnie nogi, nie czuję się ze sobą dobrze.

Gość arlettess
fakt, powinnam byc szczesliwa ze chce mnie taka jaka jestem, ale ja nie wyobrazam sobie byc grubsza od niego... musze byc chudsza i wtedy bede mogła normalnie z nim jesc, wyjsc do restauracji itp

Gość arlettess
wypowiedzcie się proszę

Gość Ciekawska małpa:)
A masz jakąś dietę? Czy tylko mało jesz? Też mam około 10kg więcej od mojego faceta.

Gość ile w tej chwili wazysz
przy jakim wzroscie

Gość arlettess
ja ważę 15 kg mniej od mojego faceta, ale mam grubsze nogi.. jem mało, głównie warzywa ale zbilansowane posiłki. Mam też dużo pracy i jestem w ciągłym ruchu.

Gość efwfefew
jankeska ??

Gość arlettes
??

on Cie straszy, taki typ niedowartosciowany, nie chce zeby ktos sie za Toba obejrzał. Robisz to dla siebie, wiec jesli masz ochote byc jeszcze szczuplejsza to on nie ma prawa w to ingerować