Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna po awf...

jakich facetów od razu skreślacie?

Polecane posty

Gość t35
chooy wam wszystkim w doope

Gość zuuska90
Grubych, niskich, bezrobotnych, podrywaczy, metroseksualnych, nie dbających o higienę, tchórzliwych, dwulicowych i niezaradnych życiowo.

Gość zuuska90
mam 23 lata i jeszcze zaden facet mnie nie wyrwał :(

No tak! Najlepiej żeby to był Królewicz z bajki na białym koniu. Z willą z basenem Jaguarem w garażu i zasobnym kontem w Banku!!

Gość jedną nogą w rowie
czuję się skreślony :classic_cool:

Gość zuuska90
Owszem mam 23 lata,ale jestem w związku :P

chamskich, fałszywych, nieuczciwych. niezadbanych

Gość zuuska90
nie dalabym dupska zadnemu brzydalowi

Gość grwgtec
maua94 dziecko Ty do facetów startujesz ? wez sie lepiej za ksiazki bo lekcje nieodrobione

Gość lknjkln
skreslam takich z ktorymi rozmawiac mozna jedynie o dupie maryni. takich ktorzy nie potrafia sluchac koboiiety patrzac im w oczy i takich ktorzy nie potrafia kobiety niczym zainteresowac -typu macho i podrywaczy figo fago -zbyt pewnych siebie arogantow kwestie typu kasa, mieszkanie, auto to sprawy podrzedne. O ile facet jest zaradny i ambitny - poradzi sobie i dojdzie do wszystkiego. nie skreslam za brak atutow materialnych. zostawiam to dla suk

A ty Zuzka90 uważasz się za taką Piękność?? Z takim podejściem do innych szczęścia nie zaznasz.

sama nie musze :D a tak serio to co jest zlego w mojej wypowiedzi? mam prawo miec wlasne zdanie i guzik wam do tego

Gość twarz i zachowanie cwaniaka
-ubranego jak ciota- od razu widać, że taki całe życie trzeba będzie się zajmować, beż żadnego oparcia z jego strony -niezaradnego, takiego, który nie utrzyma sam rodziny na dobrym poziomie, gdy okresowo zajdzie taka potrzeba( wychowawczy itp.) -nieszanującego kobiet, wyrażającego się o nich jak o rzeczach - bez wykształcenia, nieoczytanego, nie wyrażającego się poprawnie po polsku, nie znającego żadnego j. obcego, nie rozwijającego się -mówiącego przekleństwa -zbyt pewnego siebie, mało skromnego

Gość zuuska90
Nie uważam się za pięknośc,nie mi to oceniać,ale na brak powodzenia nie narzekam, poza tym znalazłam faceta,który spełnia moje oczekiwania :) a ten tekst z dawaniem dupska to podszyw

pyt. do kogos wyzej? :D jaki to wygląd faceta cioty? Ja po jednym zdaniu wypowiedzianym, wiem z kim mam do czynienia:D Poza tym patrzę na ...zęby,buty, paznokcie, włosy.3 minuty i wynik egzaminu jest:D

Gość lilijowa łodzia
nieurodziwych, mamisynkow, chudych tzw. Koscistych facet ma byc facetem:D ogolnie tepych, bojacych sie zycia, zachowujacych sie jak buraki z pobliskiego miasteczka/wiochy , wulgarnych, narkomanow i tych udajacych sie do aa, i przede wszystkim rudych!!!!!!! :o i piegowatych, i niskich humorzastych, i tych napalonych, ja juz mam swoij ideal cale szczescie:D

Gość twarz i zachowanie cwaniaka
ciota to gość wypacykowany i wystrojony, np. facet w płaszczyku, widziałam tez np. dzisiaj gościa w miodowych spodniach włożonych do butów w kolorze camel...hahahah

Gość ciffffffffff
lilijowa łodzia Co ty chcesz są od rudych ?! :o Rudzi i blondyni są najfajniejsi :P

Gość dtyjerajy6rau6
albinoskssaa a co ci w nim nie pasuje ??

Gość kocham_zycie_i_ludzi___
smierdzacych potem!!!! i nierobow, i zygolakow,inne bestie milo widziane:-))

Gość albinoskssaa
Śmierdzi mu z ust i spod pachy, ryj niewyjściowy, widać, że bez wykształcenia, robol typowy. Pewnie jeszcze ma żałobę pod paznokciami :)

Gość kilka slow
menele kryminlaisci chwalacy sie co to nie maja opowiadajacych jaki to on przystojny i kogo by mogl miec lalusi

Gość dtyjerajy6rau6
Śmierdzi mu z ust i spod pachy widać, że bez wykształcenia, robol typowy. Pewnie jeszcze ma żałobę pod paznokciami Niby po czym to poznajesz ? Nie wiesz to nie oceniaj

Albinosskaa Przeraża mnie u ciebie zupełny brak kultury i szacunki do drugiego człowieka. Zachowujesz się tak jakbyś była pępkiem całego świata.

Gość karolina z garwolinaa
hahaaa

Gość karolina z garwolinaa
człowiek zasługuje na szacunek ale coś z taką mordą:D

Gość dotegocowklejatosamozdjecie
Zamiast osobiście mu powiedzieć co do niego masz, to rozsyłasz jego zdjęcie w internecie i podszywasz się pod dziewczyny, które się rzekomo mają ubaw z jego wyglądu. Normalny chłopak jakich pełno na ulicy, to TY jesteś frajerem, tchórzem i nieudacznikiem.

Gość agusia00023
żyjecie w kraju, gdzie kiedy ukończycie 30 lat to wy zostaniecie przerkreślone bo polski Nieudacznik chce młodą, umalowaną i po dietach