Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakilndaa

czy facet który porusza się na wózku ma szansę na kobietę??

Polecane posty

Gość rakilndaa

..

Gość hjhjhj
na pewno ma. Widziałam kiedyś na przystanku kolesia na wózku z niezłą laską na kolanach :P Z tym, że oczywiście trudniej mu znaleźć laskę niż zdrowemu facetowi

Gość latte23
No jasne. I to od razu jaką wartościową, nie bojącą się przeciwności losu. Trzeba tylko wierzyć w siebie ! :):)

Mam znajomą w szkole, jest ładna, mądra i od 2 lat jest w związku z facetem na wózku. Ma 19 lat i nie przeszkadza jej brak pełnej sprawności u partnera.

e tam, kobiety są głupie i lecą na kasę, więc jak dziany typ na wózku to na pewno bedzie miał laske, a taki Pistorius bez nogi też miał laskę i to modelkę ładną w życiu sie tylko kasa liczy kobiety tylko na szmal leca

Gość pewnie, że ma. Taka
laska uciekając na nogach nie ma szans z kimś na wózku

Gość dziewczyna po awf...
raczej małe szanse ja bym nie chciała takiego faceta nie można z nim wyjśc do klubu, knajpy, kina pojechac gdzies

Gość karolina z garwolinaa
popieram dziewczyne po awf

Gość no bez przesady, jak na wózku
to można z nim gdzieś pojechać

Gość ewelinaa....
jak 1 na milion

Gość rfsetdfxtsdt
Pistorius nie miał nóg, a miał zajebistą laskę, no to ją zabił :-P

Gość obiektywnyZD
Ma, ale nie oszukujmy sie, o wiele mniejszą. Wiadmo im atrakcyjniejszy facet tym wieksza szansa na kobiete i na to ze bedzie ona ładna itp. Atrakcyjność to suma wyglądu, charakteru, statusu społecznego i majątku itd. Wózek obniża tą atrakcyjność o co najmniej z 75%, taki facet musi naprawde mieć czym nadrabiać swoje inwalidztwo. I tak jak ludzie tu piszą - majątek bedzie miał tu wielkie znaczenie, przykro mi.

Widziałam kiedyś kolesia na wózku, nie był znowu tak przystojny, ale miał w sobie tzw. COŚ, widać, że słuchał takiej muzyka co ja, oczu nie mogłam od niego oderwać! Kręcił się koło mojego sklepu więc sobie na niego patrzyłam :D A potem podbiegła jego laska i wybyli w pisdu, a mnie serce pękło 😭

Gość obiektywnyZD
Wiecie, trzeba odróżnić sytuacje kiedy ktoś był zdrowy, stworzył związek i w wyniku wypadku znalazł sie na wózku, może nawet tylko tymczasowo (założę sie ze to 90% takich historii w stylu koleś na wózku+ładna dziewczyna które widzieliście), no i ta dziewczyna czuje pewne zobowiązanie/zakochanie itd. od sytuacji kiedy facet "na start" jest inwalidą. No szczerze i bez chrzanienia - na pewno ma o wiele mniejsze szanse niz analogiczny facet w pełni sprawny.

Gość kamilllaaaa..
ja na takiego faceta nawet bym nie spojrzała może to okrutne ale tak jest:(

Gość witam wieczorem
o sadze, ze niejeden i na niejedna. Fakt sa ku temu pewne warunki. Postawcie obok siebie dwoch mezczyzn. Normalnego, zdrowego goscia, ktory olewa rodzine, prace i ogolnie przyjete autorytety i faceta ktory porusza sie na wozku ale jest ogolnie zaprzeczeniem tego. Ktorego wybierze kobieta? Pytanie retoryczne. Musza byc spelnione pewne warunki to jasna sprawa.

Gość szumi gaj
Myślę, że ma, ale musi mieć naprawdę zajebisty charakter. Często osoby niepełnosprawne są zgorzkniałe i myślą że wszystko im się należy, bo np jeżdzą na wózku. Ja bym nie miałą nic przeciw niepełnosprawnemu facetowi, o ile faktycznie były ciepły, miły i dobrze byśmy się rozumieli.

Gość witam wieczorem
mam znajomych. Ona Polka on to Norweg. On porusza sie na wozku albo chodzi o kulach. Taki Wiking. Sa malzenstwem prawie 30 lat.. Maja trojke wspanialych dzieci. Sa tacy radosni. Tacy fajni ludzie. Ona piekna jak Cyganka.