pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 1:0 dla mnie nic się nie porobiło, na darmo szukacie sensacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bezenduuu Napisano Luty 19, 2013 1:1. Nie dauem się nabrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał Napisano Luty 19, 2013 No i co z tą nogą tego Twojego byłego partnera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 nie piertol daueś się nabrać jak facet przechodzący obok koparki szymooś nie zabardzo wię o czym Ty do mje rozmawiasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BestOffff Napisano Luty 19, 2013 :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 tośmy się pośmiali :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brać kafeteryjna Napisano Luty 19, 2013 a już myśleliśmy, że jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sossssssss 0 Napisano Luty 19, 2013 Sonia to pupa namber łan :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 sossssss ciepły chłopczyku możesz mi powiedzieć co ma jakaś sonia i jej doopa do mojego topa? :O bo żeś wystrzelił jak levviatan w swoim przyszłym pierwszym stosunku spierrdalaj że ja z zalaną foremką? no wiecie co... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brać kafeteryjna Napisano Luty 19, 2013 a czemu by nie? ale wtedy moglibyśmy Cię spotkać pewnie tylko na dziale "ciąża, poród, macierzyństwo" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość (nie)normalny.. Napisano Luty 19, 2013 psp buka number one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 no właśnie nie wiem czemu by nie :O bo ja nie jestę gotofa na ciąże najgorsze jest to, że chyba nigdy nie będę a dyskusji ogólnej nigdy nie zdradze co najwyżej stąd spiertole na amenta, ale nie wiem czy będę kiedyś na to gotowa :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 dwie rzeczy do których mogę nigdy nie dojrzeć: ciąża und rzucenie kafeterii w pyte, że hej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach