Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BAJERA

CHCIAŁABYM MIEĆ ZBOCZONEGO FACETA,KTÓRY..

Polecane posty

caly czas chciałby mnie bzykac..Takiego,ktory np podczas spaceru zaciagnie mnie w krzaki i powie choc malenka sie bzykać. Taka moja fantazja.. Zeby wzial mnie tak mocno,tak jak facet.. A jest tak,ze uprawiamy sex z chlopakiem ale on woli traktowac mnie jak ANIOLKA,KSIEZNICZKE ITP Caly czas tak gada. a ja chce byc jego SSUKA KTORA BEDZIE OSTRO RZNAL!

Gość dasasdds
Miałam takiego faceta :) Szkoda, że nie jesteśmy jużrazem. Ale w seksie dopasowani byliśmy w 100%...

chyba mu to wreszcie powiem.albo sama zaciagne w te krzaki

ale gdzie tu zboczenie?? zboczony mial byc a nie normalny rozumiem gdybys chciala, zeby cie okladal zgnilym porem po posladkach ale zaciagniecie w krzaki i przelecenie to niby zboczenie? to chyba mamy inna definicje zboczen :D

marze zeby moj taki byl.. a jest taki no.. traktuje mnie jak swojego aniolka..

jak widac mamy inna definicje. Wg mnie zboczony facet to taki,ktory ciagle mysli i mowi o seksie chce ostrego rzniecia. nie tylko grzecznie w lozeczku.

Gość więc w czym problem
znajdź takiego

to jest normalny facet prosty jak budowa cepa, ale normalny inna kwestia jest czy mozliwosci ida za checiami, ale to akurat nie jest przedmiotem dyskusji kurcze, przeciez wiekszosc facetow tak ma zaciagnac w kat, rzucic na stol (oprzec o drzewo, na blat w kuchni, na pralke, pyszczkiem do zeimi na lozko, na barierke na schodach...itd, itd itd) i przeleciec po prostu zrobic sobie dobrze naprawde czegos tu nie rozumiem wybacz

Gość missta
Bajera chodz na maila to tak wlasnie dojdziesz...jamcijestx@o2.pl

Gość maczuga_herkulesa
Bajera, skąd piszesz?

no wlasnie :) prosci jak budowa cepa Quod erat demonstrandum wiec naprawde nie rozumiem w czym masz problem :)

Ja marze miec taka kobiete ktora byuc tak rznal i dymal..moja woli delikatnie powoli i to mnie wkurza bo ja chcę ja ostro rznac z calej sily i gdzie popadnie nawet w anal ostro azzz by jekala z bolu i rozkoszy ale niestety to chyba zostaja teraz tylko marzenia

CHLOPAK to pogadaj z nia moze ona tez ma takie fantazje.i chce byc ostro rznieta. mnie moj traktuje jak jakas dziewczynke slodka mowi ze jestem jego aniolek,koteczek,serduszko kochane itd.. i jak ja mam mowic mu o rznieciu w krzakach?ciezko z nim

Gość Heniu
Czemu mu nie powiesz? Moja z kolei bała się, że ją wezmę za mocno i jej "coś uszkodzę" :)

ciezko mi mu to powiedziec jak on taki jest.ale chyba sie przelamie.przed tem walne 3setki i powinno pojsc.

tez mam takie fantazje ale chyba ich nie zrealizuje raczej.. zresztą obawiam sie ze jak sie rozkrece to za ostro polece

coc z "chlopakiem", na pewno :D ty;lko poczekaj tak z 5 lat, bo na razie to cie moze prokurator scignac

uprzedzajac odpowiedzi gxine tez spokojnie linka odpala

Rzeczywiście żadnego zboczenia tu nie widzę:-), ja to co innego, ale to inna bajka :-)

Bajera: Pokaz mu co cie kreci... Sama zaciagnij go w krzaki... Powiedz ze chcesz byc jego suka.

Gość gość
Ja z chęcią

Gość gość
Bosze...co Wy macie za chłopów to masakra. Zniewieściali jacyś. Jak to moją biore ostro aż furczy...a po wszystkim zadowolona, uśmiechnięta i znowu chce... Ehhh a potem takie lolki marudzą, że im kobieta nie daje...bo ją zamrozili pierdoły... Świat się kończy.

Gość Chcę Ciebie 35
Jakbym był na jego miejscu, to wystarczyło jedne słowo Twoje i uwierz w to, w kazdym prawie miejscu spełnieniał bym sex zachcianki

Gość gość
ja mam takiego faceta on ciągle i wszędzie chce się bzykać jest naprawdę super gdzie myśmy już tego nie robili ale ja też go czasami do tego prowokuję może ty nie zakładaj majtek jak idziecie na spacer i zaciąg go w krzaki albo pokaż mu cipkę jak jedziecie w samochodzie złap go za fiutka itp bądz aktywna nie czekaj tylko na niego