Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PatixS****

wróżka allegro - tylko dla tych co korzystali

Polecane posty

Gość PatixS****

Hej, pewnie taki temat już był,ale nie wiem gdzie szukać i być może już jest nieaktualny. Piszę tu do osób które faktycznie korzystały z tego typu porad, a innnych bardzo proszę o darowanie sobie głupich komentarzy. Oczywiście, że życie trzeba wziać w swoje ręce. Aleee...do dziewczyn korzystających w ostatnim czasie. Jakie macie doświadczenia? Czy ktoś niby dobry pisał Wam kompletne bzdury a może coś się sprawdziło? dawajcie nazwy

Gość ij aa
ja korzystałam z wróżek wróżących tutaj wróżba 1 wróżki mi się sprawdziła odbnośnie mojej pracy reszta nie wiem, bo pisały np. o slubie w 2014 i 2 dzieciach, jest 01.2013 póki co nie planuje ślubu ale poczekamy zobaczymy

Gość PatixS****
tutaj to znaczy na kafe? Ja już sama nie wiem co mam myśleć, zapraszam więcej osób do dzielenia się opiniami

Gość ij aa
tak na kafe przykro mi ale z allegro nie korzystałam, ale te co są na allegro to z pewnością siedziały i tutaj;p

Gość ij aa
korzystałam z portalu EZO TV wróżki przez sms powiem Ci że takie głupoty jakie mi wypisała wróżka to w pale się nie mieszczą!!! 1 sms wysłałam bo zostałam zachęcona że wróżka ma mi cos ważnego do powiedzenia w sprawach sercowych, że pojawił się jakiś mężczyzna po wysłaniu mojego sms z określoną treścią otrzymałam pytanie o moje imię i datę urodzenia więc wysłałam sms nr 2 potem jeszcze gadka szmadka,,, wróżką mnie nakręciła kolejne 3 smsy pisała że w moim życiu w październiku pojawi się meżczyzna, spotkanie będzie niesamowitę, będę się śpieszyła a on wpadnie prosto na mnie na ulicy minął ten "październik" , minęły juz 3 lata i h..u,,,ja! brednie, brednie, brednie wyssane z palca

Gość PatixS****
z ezo nigdy nie korzystałam, tam jeśli odpowiadają na wizji to może i mówią chociaż odrobinkę prawdy ale wiem że wysyłają też z automatu i ludzie się później skarżą że smsy do nich przychodzą po kilka razy dziennie. Byłam kiedyś u wróżki osobiście, nie znając mnie powiedziala dużo prawdziwych rzeczy i faktow odnośnie mojej osoby, ale niestety gdyby wszystko się sprawdziło to już bym miała dzieci i nie byłoby kolejnych rozstań z moim facetem. Zastanawiam się czy te z allegro mogą się mylić, korzystałam z kilku przyznam szczerze i są całkiem dwie różne wersje rozwiązania mojego problemu, na prawdę skrajne.

Gość bwerbvwer
Ta i penie te wszystkie smsy to numer premium.

Gość PatixS****
no zazwyczaj tak jest że premium;/

Gość ij aa
PatixS tak, od 3 lat dostaję 1,2 smsy dziennie od wróżek ale ma je w dupie, nie odpowiadam:) nie daję się naciągnąć PatixS ja kiedyś tak jak Ty, ganiałam za wróżkami, dziś widzę że to głupota, że to nie ma sensu bo to od Ciebie zależy jak potoczy się przyszłość, wszystko w Twoich rękach - to jest szczera prawda, jest coś takiego jak potęga podświadomości, tego że myśli się materializują, poczytaj sobie i więcej nie wróż, zajmij się lepiej rozwojem duchowym, uzdrawianiem swojego drzewa:)

Gość PatixS****
No ja miałam taki etap ze ganiałam za wróżkami jak mi było bardzo pod górkę i nie ukrywam, że teraz też mnie kusi;/ ale ja wyczytałam gdzies że wróżby bardzo często dołują, że nie ten mężczyzna, że to nie to itp - a to daje znak żeby się nie czepiać tych wróżb, żeby zostawić w spokoju bo wszystko się samo ułoży. dobrze gadasz, dzięki.. ale najgorsze jest to że jak mi ktoś napisze coś nie do końca pozytywnego to ja siedzę i się zastanawiam i tylko dołuję, a czasem przez to np psuję relację z moim facetem..głupie to;/

Gość PatixS****
a te smsy można wyłączyć u swojego operatora

Gość kto kozysta z wruzek
ten bendzie cierpiał z powodu bałochwalstwa bóg wyplówa letnich i wygna na pustynie samotnosci

Gość PatixS****
naucz się ortografii najpierw, zresztą pisałam że proszę o wypowiedź ludzi zapoznanych z tematem i korzystających a nie jakieś opinie bez sensu

Gość kto kozysta z wruzek
poszukaj blog anty tarot i swiadectwo jan suliga były tarocista wydał ksiazki o nauce tarota tak pisze widziałem setki, tysiace takich jak Ty, którzy dali sie zwieść: tarocistów, różdżkarzy, uczniów szkół psychotronicznych, neopogan, fascynatów wicca... I widziałem co z nich zostało. Widziałem co z nimi robiono. Słyszałem co mowia o nich ich "mistrzowie". W#idziałem, jak ich wykorzystują, łudząc siebie i otoczenie, że to ku ich dobru. Spotykałem energetycznych wampirów, starych okultystów, ktorzy "obkladali się" młodymi adeptkami magii, widziałem jak liczą pieniądze zebrane z kursów, jak oszukuja, by zyskac wiecej kursantów, słyszałem, jak mowią o prawdzie, Bogu, milosci, lecz byli przesiaknieci klamstwem, diabłem i zloscią. Słyszałem jak radza innym co zrobic z życiem, a sami nie mogli poradzić sobie z wlasnym. Należałem do nich. Byłem jednym z nich. Znam to towarzystwo od podszewki. Byłem wszak "swój". Byłem, ale juz nie jestem. http://forum.gazeta.pl/forum/w,468,11824117,13649332,Re_Do_suljana_J_W_Suligi_.html?v=2

Gość ij aa
kto korzysta z wróżek a co sądzisz o bioenergoterapeutach

Gość generalnie, ja
nie wierzę w takie rzeczy, ale przyznam że z ciekawości 2 razy skorzystałam z kafeteryjnych "wróżek". Za pierwszym razem poprosiłam o wróżbę dotycząca mojego związku i tu muszę przyznać że infomracje odnośnie mojego narzeczonego praktycznie w 100 % się zgodziły, odnośnie jego zachowania, charakteru itd. Za drugim razem u innej wrózki poprosiłam o wróżbę dotyczącą mojej pracy i nic a nic się nie sprawdziło

Gość bo demony wiedza wszystko
o terazniejszosci i pszeszłosci ale nie wiedza nic o przyszłosci moga jedynie zgadywac co nasz czeka demony sa o wiele madrzejsze i inteligetniejsze jak by to powiedziec jeden najgupszy demon ma inteligencje iloraz wszystkich ludzi na ziemi

Gość jajla
ja zadzwonilam kiedyś w sprawie syna .Pytalam o studia-mial zaliczyć-nie zaliczył,o zdrowie-mialo być ok-wyszła wada serca,o jego prace-mial mieć dobrze platną i dlugo pracować-fakt,dobrze platna byla-ale wlasnie go zwalniają.bzdury i naciaganie kasy.Tak można się pobawić drmowo ,ale nie za kase.

Gość bo demony wiedza wszystko
w wogule nie wolno trzeba wszystko powierzyc sie jezusowi i maryji a wszystko bedzie dobrze sie działo

Gość PatixS****
poszukam w wolnej chwili tego anty tarot, a powedzcie co myślicie o czymś takim,że np 3 różne osoby przepowiadają coś podobnego ale to się wcale nie sprawdza? więc jak to jest że 3 osoby potrafią dostrzec to samo? a myślicie że przez korzystanie z wróżek można narobić sobie pecha w życiu? ja tkwię w czymś dziwnym, z czym nie potrafię sobie poradzić, jedni mówią tak, inni inaczej...jakieś sidła

Gość PatixS****
kto korzysta z wróżek jak tu będziesz jeszcze to daj znać

Gość PatixS****
up up dzielcie się wrażeniami

Ja się zgadzam z tym co napisał "kto korzysta z wróżek".To jest grzech przeciw 1 przykazaniu.Niejedna osoba po takich praktykach popadła w duże problemy.To samo dotyczy bioenergoterapeutów. Za tymi praktykami niestety stoi siła nadprzyrodzona( tzn demony).

Gość PatixS****
to jak z tego wyjść? czy moje problemy w praktycznie każdej sferze życia mogą byc z tym związane?

Gość średniowieczne zabobony
W co wierzyć... nie warto Ludzie od wieków starali się zajrzeć za zasłonę przyszłości i odkryć to, co przed nimi zakryte. Nasza ciekawość przybiera na sile wraz z początkiem nowego roku. To właśnie wtedy, gdy w radiu, telewizji, czasopismach pojawiają się horoskopy, jesteśmy bardziej podatni na wróżby i magię. Wiara w układ gwiazd czy kart może mieć zgubne konsekwencje, zwłaszcza jeśli ktoś serio próbuje wyczytać z nich swoją lub cudzą przyszłość. Jedną nogą na Księżycu, drugą w jaskini Dlaczego w czasach rozwiniętej nauki i technologii wróżby, horoskopy i przepowiednie są tak popularne, że niektórzy nie potrafią bez nich żyć? - Od zarania dziejów ludzie chcieli poznać przyszłość. Wiara w astrologię, numerologię, wszelkiego rodzaju wróżby i przesądy jest w polskim społeczeństwie dość silna. Dawniej uważano, że w przepowiednie wierzą tylko ludzie niewykształceni, którzy w ten sposób próbują wytłumaczyć sobie to, czego nie rozumieją. Dzisiaj z usług wróżek czy wszelkiej maści przepowiadaczy korzystają osoby wykształcone, celebryci. Po prostu: człowiek XXI w. jedną nogą był już na Księżycu, a drugą nadal tkwi w jaskini - mówi dr Rafał Wiśniewski, socjolog z Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego. - R. Wiśniewski wyjaśnia też, na czym polega fenomen popularności przepowiedni i wróżb. - Naukowcy sformułowali termin zwany „efektem Barnuma. Polega on na tym, że poszczególne osoby uznają za trafne opisy ich własnej osobowości, które w rzeczywistości są ogólnymi zestawieniami cech znacznej grupy ludzi. Im przepowiednia sformułowana bardziej ogólnikowo, tym więcej osób będzie uznawało ją za skierowaną do siebie. Takie stwierdzenia pasują przecież do każdego - zaznacza socjolog. - Jest jeszcze coś takiego, jak samospełniająca się przepowiednia. Jeśli ktoś wierzy w horoskop i w cechy, jakie sugeruje mu wiedza astrologiczna, będzie tak modyfikował swoje zachowania i wiedzę o sobie, by te sugestie potwierdzić

Patix jeśli Twoje pytanie jest skierowane do mnie to myślę że jeśli korzystałaś z usług wrożek lub bioenergoterapeutow to jak najbardziej tak..

http://www.youtube.com/watch?v=X8mU36McPcU&NR=1&feature=fvwp Posłuchaj tutaj 2 cz wypowiedzi tego egzorcysty-tu odpowiada na pytania osób z sali,tam padaja też pytania o bioenergoterapeutów i wróżki.To jest bardzo niebezpieczne.Jest wiele świadectw ludzi którzy przeszli też takie rzeczy, i okazuje się że po takich praktykach jedyną deską ratunku okazują się egzorcyzmy.Jeśli korzystamy z usług ktore tak naprawdę świadczy (poprzez wróżkę czy kogoś) szatan to on zniszczy nam życie.To jest taka furtka przez ktora go wpuszczamy.

Gość PatixS****
Później zerknę bo na razie w pracy jestem,więc w domu na spokojnie. Dzięki za odpowiedź...Straszne to jest wiecie, że wiecznie jakieś niepowodzenia i gorączkowo szukam odpowiedzi u wróżek...myślisz ze nie da rady bez egzorcysty jakoś się oczyścić?

Myślę że nie ...Widzisz jak demon dobrze "pograł",zapędzil Cię w kozi róg,wiedział że jesli będą mnożyc się kłopoty to pierwszą osoba u której będziesz szukac pomocy będzie wróżka (jego "pracowniczka")i tym samym miałby Cię "w garści".Gdy będziesz w domu przejrzyj na spokojnie to,myślę że na pewno odpowiedz nasunie Ci się sama.Ja jeszcze w mdz czasie poszukam czy coś jeszcze mi wpadnie w oko,bo naprawdę mnostwo ludzi popadaw w totalne problemy po czymś takim.I nie ma innej metody jak ...zwrócenie się do Boga.To jest jedyna osoba ktora może odciąć wpływ zła. Pozdrawiam :)