Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incognito888

nie rozumiem kobiet które golą ręce...

Polecane posty

Gość incognito888

dla mnie to dziwne ale widze ze ostatnio coraz wiecej dziewczyn to robi i sama zaczelam sie zastanawiac. robi to jakas roznice?

Gość ewfwwe
Niektóre kobiety, zauważyłem, że przeważnie te o ciemnej karnacji, mają owłosione ręce jak szympansy :) Muszą je golić i tyle :) Nie rozumiem natomiast, po co golić jasne włosy których w zasadzie nie widać :O

Gość gffhgfhgf
widzę, że ktoś poruszył mój problem :P też zauważyłam, że masa kobiet goli ręce. zastanawiałam się, czy też nie zacząć golić.. ale boję się, ze później mi wyrosną 2x ciemniejsze i więcej :P bo nie mam buszu na rękach, trochę włosków, ciemne, ale nie czarne..

Gość ;ot
oczywiście ewfwwe to kobieta domniemam ze blondynka:p otóz owłosione jak szympansy to właśnie sa obrzydliwe blondynki ciemnowłose piękności golą się bo o siebie dbają zawsze są gładkie i pachnace tylko zapuszczone brudasy chodza zarośnięte z włochatymi łapami i syrami maja kaktusy na udach bo po co golic białe włosy?przeciez jak coś jest białe to tego nie widać:p haha takie kłaki sa bardzo podnioecające dla mężczyzn

Gość ewfwwe
Jestem facetem, nie pisałem tego złośliwie :)

Gość Evvaa
rece to ostatnia czesc ciala ktora zaczelabym golic... poza tym jesli ktos zdecyduje sie robic to zwykla maszynka bedzie musial codziennie golic

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
prosze was jestem sztynką i od małego miałam wlochate ręce nigdzie indziej nie mam tylu włosów na nogach bardzo niewiele ale gole całe cialo uda wszystko a ręce całe gole od 12 lat odkad skończyłam 12 lat i gole je zwykla maszynka raz na miesiac dwa i nie zauważyłam zeby były gęstsze albo było ich więcej na nogach owszem musze golic prawie codziennie

Gość moja siosra
Moja siostra goli już od kilku lat . Goli raz na dwa, trzy tygodnie , ani nie są twardsze , ani ciemniejsze niż były przed - jakby golenie w ogóle nie wpływało na nie .

Gość dziewczynanglika
od kilku ladnych lat usowam wlosy na rekach kremem do depilacji, teraz wystarczy raz na 3 tyg, wlosow polowy juz wogole nie ma, odrastaja slabiutkie i jasne. nic gorszego niz owlosione rece u kobiety ;/

Gość a może ona boi się
Ja mam ciemne włosy na rekach. Kiedys goliłam, ale wyrastały jeszcze dłuzsze. Hm, jak teraz na nie patrze, nabawiłam sie kompleksu :O W lecie najgorzej to wygląda;/ Tyle że ja mam hirsutyzm (sprawy hormonalne) wiec to przez to, kurde, jak przyjdzie lato bedzie najgorzej.

Gość incognito888
Rozumiem kobiety które mają ciemne włosy... Ale sama mam raczej mało i jasne więc chyba się nie zdecyduję. Już i tak mam za dużo do depilacji różnych miejsc ciała :P ewfwwe ty jakiś spaczony jesteś :P zależy od dziewczyny czy dba o s iebie a nie od koloru włosów. Sama jestem szatynką jakby co. A włosy na rękach chyba nie wyglądają aż tak źle u kobiet u których nie są bardzo widoczne. Ja do tej pory nawet tego nie zauważałam, a tu ostatnio koleżanka do mnie: dotnij jakie mam gładziutkie rączki haha :D

Gość incognito888
a może ona boi się może spróbuj depilatorem?

Gość Gaaajaaaa
Ja mmam jaśniutkie wloski których nie widać praktycznie ale golę , po prostu z higieny lepiej sie czuje. Każdy jest inny i od każdego zależy, ja sie lepiej czuje jak cała jestem wydepilowana , czuje sie wtedy świeża i czysta ;p

chyba juz was calkiem popier...dolilo.....wlosy na rekach golic! mozg sobie ogolcie moze wam sie polepsza klepki

miauczydelko, mam owłosienie na rękach jak u faceta, w podstawówce ukrywałam się jak tylko mogłam, w gimnazjum też robiłam co mogłam, nie mogłam znieść tego okropnego widoku,każdy przyglądał się na moje ręce, w końcu zdecydowałam się na usunięcie, i to chyba było najlepsze co mogło mnie spotkać . :) wole byc popier...dolona niż mieć ręce jak u szympansa

Gość gość
Ja mam bardzo dużo, bardzo ciemnych włosów, jest to sla mnie uciążliwe. Zastanawiam czy nie golić...:(