Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananaaaaaa

Ciąża nie możliwa ?

Polecane posty

Gość nanananaaaaaa

Okres dostałam planowo, ale trochę inny. Praktycznie nic nie leci, od czasu do czasu taki jakby śluz o konsystencji kisielu zabarwiony krwią. Zostaje na papierze, podpaski delikatnie zabarwione jasną krwią. Dzisiaj 3 dzień i nic się nie zmieniło. Po 12h nawet nic nie leciało. Już nawet brzuch mnie nie boli.. Robiłam wczoraj test rano, ale wyszedł negatywny. Co może być tego powodem ?

Gość nanananaaaaaa
od początku okresu spokojnie jedna podpaska by wystarczyła.. nie wiem co o tym myslec ?

Moze sie jeszcze rozkreci. Ja sama mialam kiedys baardzo obfite miesiaczki a byly tez i takie miesiacie gdzie prawie nic nie lecialo i wszystko bylo w porzadku.

Gość nanananaaaaaa
jak by się miał rozkręcić to raczej już by to zrobił. Początkowo kompletnie nic nie było, teraz tylko trochę.. Przez jeden dzień brzuch dość bardzo mnie bolał i i tak nic nie poleciało. Teraz już wcale nie boli

Gość nanananaaaaaa
?

ciało kobiety jest niepoznane. nie raz miałam miesiączkę w ten sposób, że plamienia śluzowate przez kilka dni, potem przez kilka dni nic kompletnie, a potem znów plamienia i w końcu normalny okres. w zależności od różnych czynników ( ciężki miesiąc, dużo stresu, wyjazdy, dużo seksu, upały, i inne) okres nie raz miał u mnie różne oblicza. więc może jest tak i u ciebie. zrób na wszelki wypadek za kilka dni znów test. i powiem Ci, że w ciążę wcale nie jest wbrew pozorom tak łatwo zajść. Trzymaj się.