Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zadumanaaaa52698

wspomnienie molestowania z dzieciństwa

Polecane posty

Gość zadumanaaaa52698

Zastanawiam sie czy to sie stało naprawdę czy sobie to wymyśliłam. Miałam 7+ lat, przyszedł lekarz-przyjaciel rodziny nie pamiętam czemu, często przychodził, wtedy mama gotowała obiad a mi kazała poczytać. Poszłam do pokoju z lekarzem, czytałam książeczkę. To był zbiór różnych bajek, dostałam je od babci na 7 ur, albo może poźniej, napewno nie wcześniej bo wtedy był już na świecie mój brat a urodziny obchodzimy razem. Pamiętam że czytałam a on mi wkładał paluchy, pamiętam że wtedy myślałam że mnie bada czy mogę mieć dzieci byłam uświadomiona jak wygląda poród naturalny:) mama miała w ciąży z bratem różne czasopisma i gdzieś wylukałam. Nie wiem co o tym myśleć, to wspomnienie obudziło się we mnie jak miałam jakieś 16 lat(7 lat temu), i nigdy o tym nikomu nie powiedziałam i mówić nie zamierzam, bo niby po co, i tak nawet jakbym chciała nikt mu tego nigdy nie udowodni bo przecież ja sama nie jestem pewna czy sobie tego nie wymyśliłam. Moja mama dalej utrzymuje kontakt z tym lekarzem. Ostatnio zobaczyłam go na przystanku jak czekał na busa, tego samego co ja. Dziwnie się poczułam, udawałam że go nie widze, i tylko wiem że jak kiedykolwiek będę miała dzieci to ten człowiek nie zbliży się do nich na krok. Co o tym myślicie?? Czy mogłam to sobie wymyślić? Pamiętam tak dużo szczegółów, pamiętam nawet co wtedy czułam i myślałam..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować