Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczkaslodyczy21

DIETA -- w drodze do zdrowego zycia

Polecane posty

Gość maniaczkaslodyczy21

Witam 21 lat koncze w maju, jestem na 2 roku, w moim zyciu nic sie nie dzieje ciekawego poza tym ze wlasnie zdalam ostatni egzamin i moge zabrac się za odchudzanie :) Obecnie waze 54.8 no nie pasuje mi ta waga moj wzrost to 166/ 167 dokladnie nie wiem :) ogólnie wygladam dobrze bo nie powiem ze jest okropnie, ale czuje sie ospała zmeczona chcialabym zaczac zdrowo zyc, miec energie na wszytsko a przy tym troche poprawic samopoczucie i schudnąc :) oczywiscie cwiczenia tez wchodza w gre... zawsze nie mialam problemów z chudnieciem potrafie zgubic 2 kg w ciagu tygodnia po prostu nie jedzac słodyczy- tak naprawde jestem maniakiem jedzenia jem jem i jeszcze raz jem :) wszytsko nie bronine sobie mcd i innych dast foodów owoce jogurty i tak dalej mase ryb ale do tego z 2 paczki chipsów lody z bita smietana i MAKARONY kocham kuchnie wloska ja i moj chlopak jestesmy maniakami makaronów i sera :) dlatego zawsze cieko mi bylo utrzymac zdrowy tryb zycia bo skoro nie tyle to moge jesc ile wlezie ale cialo juz nie takie jaki kiedys bo brakuje mi troche do miesni brzucha pleców i zgrabnej umiesnionej pupy :D KTO JEST ZE MNA ? Młode dziewczyny i nie tylko :) bardzo prosze o rady co jesc w jakich ilosciach :) konkretnie jakies szybkie dania obiadowe ktore sa nisko kaloryczne ale typowo dietetyczne :) najbardziej efektywne cwiczenia jak dla was :) prosze o pomoc za 3 miesiace juz bedzie maj to mnie dobija bo chcialaby m zalozyc szorty z wysokim stanem do tego koturny i nie myslec ze moje nogi trzesa sie jak galareta :) chce byc młoda duchem ale tez i cialem :D będe pisała codziennie o tym jak mi idzie co pokazuje waga i moge nawet wyslac zdjecia sylwetki :) zapraszam dziewczyny kobiety do wspolnego odchudzania ! nikt z moich znajomych nie czuje potrzeby zeby zrobic cos z swoim cialem ale ja chce byc choc ten jeden rok choc te jedne wakacje zadowolona i dumna z swojego ciała... :D dziekuje za wszytsko odpowiedzi ! :* całuje mocno :D mam nadzieje ze poznam tu wielu ciekawych ludzi :)

dzisiaj zjadłam na sniadanie - 5 pomidorków takich małych 2 plastry bialego sera plus serek wiejski :) popilam sokiem bananowym przed chwila zjadlam 3 plastry ananasa plus banana popilam sokiem pomaranczowym :D co dalej ? niestety nie moge podzielic sie niczym o cwiczeniach bo po prostu jaka jestem taka jestem troche biegalam brzuszki natomiast uwazam ze hulahop to swietny wynalazek w kierunku swietnej tali :D

Witam :) nie radzę łączyć pomidorów z serem, okazuje się, że kwaśne składniki pomidora łączą się z wapniem sera w organizmie człowieka, są niestrawialne i osadzają się jako kryształy w stawach dając bóle, opuchlizny, zwyrodnienia. proponuję przyjemne ćwiczenie a mianowicie : -puszczamy rytmiczną muzykę i tańczymy jak na disco wystarczy 15 minut dziennie ale można więcej :classic_cool:

Gość A jaaaaa...
nie jestem dietetykiem ale chyba malo blonnika w tym co jesz. i warzyw. i zamist soku wode albo zielona herbata. Skoro uwielbiasz makaron to zamien zwykly na pelnoziarnisty. Oto moj jadlospis dzisiejszy: Sniadanie: owsianka na mleku z truskawkami, siemieniem lnianym, pestkami slonecznika i dyni II sniadanie 2 x schulstad z plasterkiem twarozku, plasterkiem wedzonej rybki i plasterkiem papryki, Przekaski: jablko, seler, marchewka Obiad (wlasnie konsumuje) salatka: 2 parowki sojowe, mix salat, kielki fasoli mung, por, pomidor, ogorek, sezam, jogurt naturalny caly dzien 2 kawy + duzo wody i zielonej herbaty a ze sportu to wieczorem ide na fitness