Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIT37.

rozliczenie PIT 37

Polecane posty

Gość PIT37.

Witam, proszę o pomoc czy STAŻ Z URZĘDU PRACY TRZEBA ROZLICZYĆ W PIT 37? Dostała z UP tylko zestawienie roczne składek społecznych i zdrowotnych, natomiast nie przyszedł do mnie PIT 11. Chciałam również zapytać czy jeśli pracowałam na umowę zlecenie 2 miesiące w pewnej firmie, powinnam otrzymać od nich PIT 11? Pozdrawiam

Gość PIT37.
proszę o pomoc. może jest ktoś kto się orientuje w temacie

niby na jakiej podstawie masz sie rozliczyc ckoro nie masz PITu 11? nie wiem jak to jest ze stazem ale um zlecenie sie normalnie rozlicza tylko w innych rubrykach wpisujesz

Gość lilijowa łodzia
tak musisz rozliczyc staz, za te 2 mce od pracodawcy otrzymasz pit11

Gość obowiązek wystawienia PIT 11
jest do końca lutego, a dziś dopiero 19. Więc poczekaj do końca miesiąca albo zadzwoń tam i się dowiedz, czy wystawią ci PIT czy nie

Gość obowiązek wystawienia PIT 11
a skoro pobierali składki, to wystawią na pewno

Gość PIT 37.
dziękuję. dzwoniłam do UP teraz był to staż z funduszu unijnego i nie będą wysyłać PIT 11.

Gość olga7716
Najlepiej skorzystać z darmowego programu do rozliczenia PIT. Tutaj http://www.pit.fundacjapociecha.pl jest dostępny . Fundacja Pociecha go udostępniła. Na stronie http://www.fundacjapociecha.pl znajdziecie informacje na temat jej działalności. Zajmuje się one pomaganiem dzieciom. Warto jej przekazać 1% podatku. Jej KRS to 0000 426 589 .

Gość demoranis
Ja od lat korzystam z programu pitax.pl - jest bardzo prosty w obsłudze, rozliczenie jest przeprowadzane krok po kroku z pomocniczymi oknami, wszystko jest wyjaśnione. Kilka minut i pit jest rozlicozny