Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GAYDAD

para mężczyzn adoptuje córeczkę

Polecane posty

jesteśmy 10 lat ze sobą, wyształcenie wyższe, mamy stałe dobre dochody, udzielamy się w dobroczynności na rzecz ludzi starszych i zwierząt

Gość mnie mnie
ja bym się dała adoptować ale już jestem chyba za stara mam 25 lat ;/

mamy wiele znajomych kobiet również psycholożki, jak również jesteśmy bardzo blisko z naszymi siostrami, kuzynkami itd, dziewczynka będzie miała towarzystwo i damskie wzorce

Gość bart s
to jest zapewne prowokacja ale gówno prawda wzorce działają PRZEDE WSZYSTKIM w rodzinie czyli matka i ojciec ile razy można wam to tłumaczyć? jesteście jak marksiści, którzy ni cholera nie mogą pojąć, że społeczna własność środków produkcji nie załatwia problemu nierówności społecznych tak samo wy, nie potraficie pojąć prostej prawdy, że kikut rodziny pod postacią dwu mężczyzn, nie jest miejscem do wychowywania dzieci jesteście egoistami naładowanymi prymitywną ideologią tak jak marksiści de facto wszyscy jesteście lewicą czyli głupcami i szkodnikami

dziekujemy za opinię ale mamy swoją i podzielają ją psychologowie z którymi się kontaktowaliśmy

jezeli ciemnota polaczkowa robi Wam problemy to sadownie wymuscie , dzieci pelno do wyboru do koloru..,.

Gość lalale
mam pytanie a dlaczego córeczkę nie synka? czy byście go może molestowali czy opinia publiczna by was zlinczowała? po za tym w pl. pary takie nie mogą adoptowć dzieci!! też mi się wydaje że to prowokacja!!

Gość klnjlkn
mam przyjaciol gejow z dwoma synkami. Jeden jednego drugi drugiego, dzieci urodzine przez surogatke. Nie wiem co jest takiego zlego w tym...dzieci sa super, oni swietnie radza sobie jako rodzice. Ale zyje w kraju gdzie takich rodzin jest na peczki wiec dla mnie to zadna roznica czy jest matka czy dwoch tatusiow...

para nie może adpotowac dziecka, ale osoba samotna owszem

poprawka para nie może a jedna osoba może ( czy jest samotna czy nie)

Gość dla mnie to chore żeby
homo wychowywali dzieci :o Co z takiego dziecka wyrośnie? kolejny zbok :o w dodatku całe dzieciństwo inne dzieci będą się naśmiewać że ma dwóch ojców pedałów :o

Gość lalale
ja uważam jak się ma dziecko mordować w domu dziecka a takie pary sa wporzadku nie zrobią mu krzywdy to ok. niech mają dzieci przynajmniej będzie je ktoś kochał!!

orientacja rodziców nie ma wpływu na orientacje dziecka, a homoseskualizm to nie zboczenie, dzieci w szkole nie musza wiedzieć że jestesmy parą, mogę być samotnym ojcem a mój przyjaciel to np. kuzyn

a w dobrych prywatnych przedszkolach i szkołach ludzie wiedzą co to orientacja

tak tez będe robić, chciałbym adopotwać starszą dziweczynkę, gdyż te malutkie dzieci są chetnie adpotowane przez pary hetero, nie chce z nimi konkurowac i wole pomoc dziecku zmniejszymi szansami na adopcje

Gość G.o.ś.ć
""""""'dziewczynka będzie miała towarzystwo i damskie wzorce""""' Ale nie będzie miała wzorca rodziny, nie będzie miała mamy, ciekawe, jak będziecie ją uświadamiać w wieku dojrzewania, ....rozumiem ciotki to zrobią. Nie tędy droga. Związki homo, które prawami natury nie mogą mieć dzieci, niech sobie wezmą psa. Z jakiej racji dziecko, to wbrew naturze. Aby było dziecko, potrzeba kobietę i faceta i inaczej nie da rady.

Gość czyli chcecie zyc w
klamstwie, gratuluje

Ale nie będzie miała wzorca rodziny różne są warianty w rodziny, samotny ojciec, samotna matka, matka + babcia, ojciec i przyjaciel, lepszy taki niż bycie jednym z wielu w domu dziecka. jak już pisałem - pojedyńcza osoba może adoptować dziecko

Gość czyli chcecie zyc w
klamstwie, gratuluje

czyli chcecie zyc w klamstwie, gratuluje - a ty rozpowiadasz obcym ludziom co robisz w łóżku??

Gość tytul dla horroru
bo ciarki przechodza ...

nie rzadko zdarza sie ,ze gej ma wiecej w sobie instynktu opiekunczego i troskliowsci niz biol matka, tora nie jest wcale taka milosierna do wlasnego dziecka, i nie mowie tu o patologi

Gość tytul dla horroru
bo ciarki przechodza ...

Gość Cherepah
pociąg do własnej płci to zboczenie, czyli choroba psychiczna. nienormalni nie powinni wychowywać dzieci.

Gość lalale
Gaydad - tu są tacy co uwielbiają pisać o seksie a najbardziej że lubią w pupę więc dziwię sie że takie opinie ! Myślę że jeśli nie zrobicie dziecku krzywdy to czemu nie !! ale powtarzam się :)

tytul dla horroru bo ciarki przechodza ... horrorem jest często pobyt w domu dziecka, jeśli dziecko trafi do dobrych opiekunów i są w stanie zapewnić mu lepsze warunki niż dom dziecka, to szczęście jest po stronie i dziecka i opiekunów

Gość lalale
natomiast pieprzyć sie w dupę z kobietą to nie chore??!!!