Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

jaki nick lepiej wyglada? PaniCzkawka czy Pani-Czkawka?

Polecane posty

Gość fota odbytu w linku
pierwszy litery sie zlewają, wyglada jak piczkawka

Gość wertwetw
pisz na swoim blogu o poszczegolnych uzytkownikach, co o nich sadzisz, czy ich lubisz itp. :classic_cool:

o kim mam pisać? w sumie to nikogo nie znam, więc nie mogę nie lubić... lubię kafeterian bo to oni/Wy tworzycie to forum... bez Was byłoby nudno... mogę ocenić kogoś kto pod czarnym nickiem jest nudziarzem a na pomarańczowo zakłada cudowne prowokacje to byłyby niesprawiedliwe takie osądy... Panicz Kawka odpada, bo myśleliby że jstem facetem, ostatecznie poszło PaniCzkawka

wczoraj obejrzałam film z roku 1985 Kochankowie mojej mamy. Ten blond synek był uroczy. Chciałabym mieć takiego ;) zakochanego we mnie syna. Ciekawe czy wyrósł na przystojniaka....

Zastanawiałam się jeszcze nad tym by stworzyć postać wzorowaną na Pani Czkawce w simsach 2 . tylko czy byłaby ona nastolatką czy dorosłą babą, na pewno w tym czego nie lubi byłyby smród i czarne włosy a w tym co lubi, zwierzęta nakrycia głowy, może wampiry perfumy?

nie oglądałam Pokłosia, nie mogę ocenić... poza tym jeśli jest tak jak mówią antypolski i prożydowski to nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę... p.s czy ela z los angeles ma twitera? albo wy macie? muszę dodać 5 do obserwowanych, nie mam pojęcia kogo obserwować, same "lindsay lohan" "paris hilton" :O :O

Gość kOenigtigerPanzerKriegvagen
..to jest najlepszy nic...do tej pory