Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiikka

Okres spozniony o tydzien DLACZEGO??

Polecane posty

Gość miiikka

Witam zawsze mialam regularne miesiaczki ale teraz np w grudniu mialam o 6 dni spozniony okres teraz w styczniu juz 7 dzien mi sie spoznia i nie zanosi chyba zeby byl;/ co to ma znaczyc odchudzalam sie przez pare miesiecy ale jadlam wszystko tylko w malych ilosciach dziennie 1400kcl jadlam , badanie krwi mialam robione w grudniu i nic tam nie wykazalo u ginekologa bylam w czerwcu tamtego roku i tez nic nie wykazalo..tez wam tak sie spoznia dlugo okres?

Gość blablabla_^^^
mi tez sie teraz spoznia ale moj facet spuszcza mi sie do srodka drugi miesiac..

Mi się jednego m-ca spóźnił o 5 dni, następnego o 14 :o Wydaję mi się, że to zmiana trybu życia. Złamałam nogę i więcej siedzę niż chodzę. Byłam u gina tydzień temu zbadał mnie, wszystko ok i przyznał mi rację, że możliwe że to tryb inny. Poza tym miałam tez inne stresy. Zobaczymy w tym m-cu ;)

Gość miiikka
ciaza odpada bo juz nie wspolzylam 3 miesiace.. tyle sie naczytalam o tym w necie ze sie shizuje;// to cykl bym miala 40 dni jak nie lepiej tak dlugo nie moze byc ;/;[

Gość blablabla_^^^
do zadziornej suki-autorka pyta czemu jej sie spoznia okres a nie czy jest w ciazy,czytac nie umiesz???

bla bla bla- umiem - i odrazu chcialam jej wybic z glowy ciaze - nie napisala przeciez czy wspolzyje czy nie - dopiero napisala w kolejnych odpowiedziach A ty raczej zaloz okulary bo napisalam jej ze prawdopodobnie cykl jej sie przesunal :) wiec nie naskakuj na mnie odrazu :)

po za tym - wiele dziewczyn na tym forum tak wlasnie zaczyna konwersacje i potem jest ze niby ciaza - z gory zalozylam ze moze o to chodzi