Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiak1985

Jak się ubrać?

Polecane posty

W maju mój mąź ma urodziny i chcę dla niego ubrać sexi,ale nie wulgarnie.Lubi gdy mam szpilki na bosych stopach i łańcuszek na nodze(więc to napewno)ale co dalej.Mam 172cm wzrostu,biust 78C.

Gość nbhghg
mozesz podac gg?

Gość doświadczony przez życie
Ja na przykład lubię sukienki na gorsecie z dołem z pełnego klosza obowiązkowo bez majteczek

Gość Fan kobiecego orgazmu
Cos, co bedzie dokladnie opinac Twoja pupe i uwydatniac jej ksztalt:jeans albo leginnsy i do tego jakas przeswitujaca bluzeczke a pod nia seksowny staniczek. Taki widok mnie osobiscie nakreca;)

Gość doświadczony przez życie
Mała czarna jest aseksualna.

Podoba mi pomysł ,,fana kobiecego orgazmu"leginsy będą super ale mogą być 7/8 by było widać łańcuszek.Jak myślisz na górę bluzka czy lepiej źakiecik bez staniczka?

Gość iojdkijdjdkk
legginsy ale jakie ? bo najlepiej jasne , optymalnie białe i nic pod spodem jak masz łądne wcięcie w talii to może taki łąńcuszek na brzuchu, i do tego coś co to wszystko zakrywa ,żeby była niespodzianka płaszcz albo tunika

kasiak1985 Na gore musi byc cos, co sie nazywa ubraniem, ale nie koniecznie wszystko zakrywa;)

iojdkijdjdkk ma byc sexi, a nie wyzywajaco. Facet ma sie domyslac, co jest pod opakowaniwm, a nie wszystko widziec od razu. To dziala na nasza wyobraznie i podnieca nas.

Gość iojdkijdjdkk
Fan kobiecego orgazmu chyba za bardzo wczuwasz się w rolę bo ja nie jestem kobietą i chyba wiem co mnie podnieca

iojdkijdjdkk Sorry! Masz prawo do indywidualnych upodoban:D

Dziękuje panowie za rady myślę że dół załatwiony.Moźe o górnej garderobie ktoś coś doda?Zastanawiam się nad propozycją lekko prześwitującą bluzeczką i sexi staniczkiem,tylko jaki jest sexi?Mam pół stanik,ale to przy takiej blusce odpada.

Gość Facet z za miedzy
Na pewno coś tam wybierzesz na ten szczególny dzień.Ja proponował bym zawsze aktualne pończochy do pasa.Buty na wysokim obcasie przy najmniej 12 cm.Nie za krótką spódniczkę.Kolory dopasujesz wg. uznania.Góra to bluzka koszulowa na gołe ciało.Pod spodem stanik nie za pełny i kolorystycznie dobrany.Guziki w tej koszuli od góry nie zapięte do końca.Faceta powinno ruszyć. Może po czasie sobie odpiąć jeden,dwa guziki.Czy Ci się to podoba ?

Mam ładną koszulę czerwoną lekko prześwitującą,ale na piersiach są małe kieszonki więc sutki nie będą widoczne.Jest długa zasłaniająca pupę to mogę być bez majtek pod leginsami.

Gość Facet z za miedzy
No widzisz :) Można znaleźć coś fajnego.Te kieszonki pasują w koszuli i zasłaniają sutki co daje jeszcze więcej do myślenia.Przy rozsuwaniu koszuli wyskoczą napięte sutki och dla faceta to mega ...:) Szkoda,że nie opiszesz budowy swojej,ale nie musisz.Sama wiesz co zakryć,a co odkryć.Jak masz piękne nogi powinnaś je pokazać by trochę manszety było widać,jak siądziesz i założysz nogę na nogę :)

Gość ziutttta
Nie zakładaj leginsów, tylko pończoszki, mogą być samonośne, ale najseksowniej wyglądają przypięte do pasa. Koszula, pończoszki i buty na wysokim obcasie...twój mężczyzna padnie Tobie do stóp.

Gość Facet z za miedzy
ziutttta masz poczucie smaku :) wiesz co faceta rusza.Nie tylko padnie,ale może go zatrzyma na resztę życia :) Ja osobiście przepadam za nylonami do pasa,są niepowtarzalne pończochy,jaki nogi w nich :)

Pończochy odpadają jak pisałam na początku muszą być bose stopy w szpilkach.

Gość Facet z za miedzy
Pytasz się jak się ubrać i dostajesz podpowiedzi,ale jak widać to nie chcesz się ubrać sexi.On te gołe nogi ma ? zawsze,a w pończoszkach nie.Przecież niektórzy lubią je ściągać co dodaje emocji.Pozwól je jemu zdejmować,a zobaczysz czy ta odmiana coś nowego wniosła. Pisze ziutttta że ta część ubioru to sama kwintesencja kobiecości.Uważasz,że gołe nogi mogą być bardziej ...to tak zrób,ale właśnie dlaczego pytasz o radę.

Gość ziutttta
To potem mąż będzie miał okazję odpiąć żabki i zdjąć pończoszki. Łańcuszek w cieniutkich pończoszkach wygląda nie mniej atrakcyjnie jak na gołej nodze. Dziewczyno, nawet nie wiesz jak to facetów rajcuje. Mam swoje lata i wiem co na facetów działa.

Gość Facet z za miedzy
ziuta no właśnie wyczułem,że wiesz to po sobie.Mnie bierze zawsze.Moja nosi często nylony i nigdy mi się to nie znudzi.Co znaczy doświadczenie,ale to przychodzi z latami.Dojrzałe kobiety pod każdym względem są bardzo wartościowe od nich się nie odchodzi.

Gość ziutttta
Mam te lata, oj mam. Uwielbiam pończoszki, wysmuklają nogi i dodają kobiecie uroku. Zakładam je często, nie dla faceta, ale dla samej siebie. CZuję sie w nich jak gwiazda kina.

Gość Facet z za miedzy
ziuta muszę wyjść,ale wrócę do tematu.Jesteś dla mnie wspaniałą doświadczoną kobietą.Może założymy jakiś temat :) Miło będzie pogadać.Nie szukam nic bo i po co,ale lubię poznawać ciekawych,doświadczonych ludzi.Pozdrawiam !

Gość ziutttta
Nie mam czasu na przesiadywanie tutaj. Jestem kobietą pracującą, co żadnej pracy się nie boi :) Zaglądam tutaj nieregularnie. Pozdrawiam faceta :)

Gość skora skora skora
faceci to uwielbiaja... obcisle skórzane spodnie plus gorset i jest twoj!

Gość z remizy
Legginsy sa dobre dla gimnazjalistek, co by chcialy wygladac sexy, a sie wstydza. Prawdziwa kobieta nisi sukienki/sposnice i ponczochy. Jak musza byc gole nogi, to niech beda, ale moza warto wychowac faceta i nauczyc co dobre ;) Poza tym dlaczego ma byc " nie wulgarnie"? Moze wulgarnie to nie, ale troche wyzywajaco, to czemu nie? Ja w kazdym razie lubie tak u zony. Np. ponczochy, minimini i bez bielizny. Goraco wtedy sie robi :)

Przepraszam jeźeli kogoś uraziłam ja na prawdę chcę zebrać propozycję kilku osób.Moźliwe źe macie rację z tymi pończochami i mini.

Gość Facet z za miedzy
Dziewczyno jeszcze musisz poznać życia,jak nie dociera do Ciebie to co zostało tu napisane.Czym byś miała urazić kogoś ? Miałaś pytanie i tu dostałaś odpowiedź.