Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bestevernot

synek 6 miesiecy, 5 dni bez mamy

Polecane posty

Gość bestevernot

Witam was Mamuski. Zaplanowalismy z mezem 5 dniowy wyjazd do jego rodzicow. Niestety wypadlo mi 3 dniowe szkolenie w pracy i musze zrezygnowac z wyjazdu. Widze ze maz jest bardzo zawiedziony, bo zalezalo mu na odwiedzeniu rodzicow a i oni czekaja stesknieni na wnusia. Czy myslicie ze to dobry pomysl zeby maz pojechal sam z synkiem? Maz potrafi bardzo dobrze zajac sie dzieckiem, nieraz zostawal z nim przez caly dzien. Martwie sie raczej jak synek zareaguje na takie rozstanie, czy nie bedzie tesknil, bo mi to chyba peknie serce :( Synek ma 6 miesiecy. Czy macie doswiadczenie jak zachowuja sie dzieci w tym wieku w takich sytuacjach?

Jak nie karmiłam piersią to pewnie, ze niech jedzie ! Ty dziesz bardziej przeżywać i tęsknić niż on!

Gość bestevernot
Sprawy idą tak,że nie wiadomo czy 5 dni czy nie wyjdzie mi 10 dni. W sumie odpoczęłabym od tego szumu.

Gość ja bym synka nie puscila
umarlabym z tesknoty :(

Gość bestevernot
dzieki Gabimama, synek jest juz na butli. Maz powiedzial ze gdyby sie cos niedobrego z dzieckiem dzialo to wroci wczesniej, po 3 dniach a nie po 5ciu. Chyba im pozwole pojechac... Ale masz racje, bede to przezywac strasznie.

Gość oj tammmm
jak maż sie dobrze zajmie to nich jedzie .. odpoczniesz trochę

Gość jokhguirt
dziecko jeszcze nie kuma ze mamy nie ma lub jest to nie 2 czy 3 latek a pólroczniak.

Gość bestevernot
Hej podszywie, jak chce odpoczac od szumu to wystarczy mi 1 dzien, na 10 dni w zyciu bym dziecka nie zostawila.

Gość kjffrd
autorko ja nie puściłabym dziecka nawet nie rozważałabym tego, jesteśmy bardzo ze sobą związani. Wróciłam do pracy po 7m. i póki karmię piersią pracodawca nie może wysłać mnie na szkolenie z noclegiem, na szczęście mam wyrozumiałego szefa.