Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mięta_z_czekoladą

szczęśliwa podczas odchudzania:)

Polecane posty

Gość mięta_z_czekoladą

wkońcu:) od 2 stycznia odchudzam się, do tej pory zgubiłam prawie 4 kg, jeszcze jakies 15 kg przed mną. jestem szczęśliwa bo dążę do spełnienia mojego marzenia, mam 23 lata i od zawsze byłam okrąglutka. zabierałam się do odchudzania kilkakrotnie, zazwyczaj z mizernym skutkiem, teraz sie zawziełam i mam mnówsto sił i chęci by trwać w swoim postanowieniu:)

Gość hbcdjlaev
gratulacje:) trzymaj tak dalej:)

Gość mięta_z_czekoladą
no i wkroczyłam w trzeci miesiąc mojego odchudzania:) co prawda idzie mi to dosc wolno bo do tej pory straciłam 4,5 kg, kosztuje mnie to mnóstwo wyrzeczeń i samozaparcia, to jednak działam dalej:)

Gość marylkaaaaa
ehh gdybym i ja miała tyle motywacji do schudnięcia, mimo ze mam tylko 5 kg do zrzucenia...

Tylko pozazdrościć,ja kiedyś też miałam tyle energi w sobie i schudłam 6 kg ale niestety wróciło z nadwiazką,ale zaczęłam od nowa,mam nadzieję,że m isie uda:)

Gość brum blum
ja mam tak samo :) przytylam przez 2 lata 17kg, problemy problemy i jeszcze raz problemy od maja zeszlego roku powiedzialam dosc, czasem lepiej czasem gorzej mi szlo ale schudlam 7kg nie mialam czasu w ogole na cwiczenia, a jesli juz to malo co duzo daje zmiana nawykow zywieniowych zostalo mi 10kg do czasow kiedy czulam sie idealnie ale i tak chcialabym jakies jeszcze 13kg schudnac do wakacji daje sobie 10kg na minusie, 1kg tygodniowo stosujesz jakas diete czy po prostu jesz mniej?