Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian, Wlkp.

Brak orgazmu

Polecane posty

Gość Adrian, Wlkp.

Uprawiam z dziewczyną seks oralny, dużo się pieścimy i zawsze jesteśmy bardzo podnieceni, jednak Ona nigdy nie dostaje orgazmu. Mowi,że jest bardzo przyjemnie ale w pewnym momencie podniecenie dochodzi do szczytu przestaje rosnąć a Ona zaczyna odczuwać dyskomfort. Jakieś rady?

Gość Adrian, Wlkp.
proszę o konstruktywne wypowiedzi, bo pytam poważnie.

Gość tjaaaaaaaa................
Ja mam pewną radę. Czasami czuję to samo co Twoja dziewczyna. Niby okej, mega przyjemnie. Ale w końcu przestaje sprawiać mi tyle przyjemności co na początku i zwyczajnie się nudzę. Odkryłam, że to wina mojego faceta. Nieumiejętnie liże :/ Porywa się na moją łechtaczkę jak pies na sukę. Ona uwielbia być delikatnie lizana, powooooli, miękko, a nie tak na oślep, byle szybko, bo niby to ma dać mi przyjemność. O nie. Delikatność, całusy, podgryzanie, ssanie. To jest to, co doprowadza mnie do końca :D

Gość Adrian, Wlkp.
Z tym, że gdy to robimy, Ona sama zaczyna się 'wić' i ruszać przyspieszając tempo, przez co nawet nie daje szansy na 'czułości'. więc myślę ze Jej to sprawia przyjemność akurat.

Gość Fan kobiecego orgazmu
Najlepiej niech Cie poinstruuje, jak masz to robic, Bo ona to wie najlepiej.Czasami chodzi o milimetry.;)

Gość martiina
albo niech weźmie Twoją rękę i ją poprowadzi, też to działa :)

Spróbuj nie przyspieszać, niech się wije :)

Gość Adrian, Wlkp.
Ona sama nie wie jak to zrobić. Mówi że nigdy nawet sama ze sobą nie miała orgazmu(a nie mam powodów, żeby Jej nie wierzyć) i sama jest tym zmartwiona (nie mówiąc o mnie)

Może za szybko się poddajesz? Drętwieje Ci język? :)

No to najpierw ona musi znalezc sposob na przezycie swojego orgazmu.

Gość Adrian, Wlkp.
Język drętwieje, ale się nie poddaje i wtedy bardziej 'ssę' przez jakiś czas niż liżę. A co do nie poddawania się, to po prostu Ona sama mówi żeby przestać bo to przestaje być przyjemne a raczej bolesne. Myślę że fajnie byłoby jakby sama to rochę obczaiła, ale nie mam pojęcia jak to rozegrać i nie wiem czy Ona ma ochotę sama to robić, skoro nigdy nie robiła.

Najlepiej jakby To robila przy Tobie. Taka masturbacja na twoich oczach moze ja dodatkowo nakrecic i bedzie jej latwiej.

Gość Adrian, Wlkp.
Okej. To brzmi ciekawie. Mam nadzieję że pomoże. Jakby ktoś jeszcze miał jakiekolwiek rady/komentarze to bardzo proszę.

Adrian, Wlkp. Kobieta, zeby przezyc orgazm potrzebuje wielu czynnikow, ktore musza byc spelnione. Im wiecej czynnikow spelnionych, tym wieksze doznani.Czyli: podniecenie, rozluznienie, zaufanie do partnera, poczucie bezpieczenstwa, poczucie milosci , chec przezycia orgazmu i odpowiedniej stymulacji. Najczesciej dochodzi poprzez pieszczenie lechtaczki. Poczatkowo nalezy piescic delikatnie, by nie sprawic bulu, a gdy jest duze podniecenie u partnerki, a tym samym erekcja i ukrwienie lechtaczki, to sposob pieszczot i intensywnosc zaleza od indywidualnych upodoban partnerki. Pamietaj nie kazda lechtaczka jest jednakowa i ze cala reaguje na podniete. Czasami jest to malenki punkt, ktorego musi poszukac partnerka. Czasami ten tajemniczy guziczek jest przykryty faldkiem, ktory nalezy odwiesc do gory, by uwydatnic i odkryc lechtaczke, by byla wrazliwa na pieszczoty. Pamietaj zawsze delikatnie i nic na sile. Zycze Wam powodzenia w poszukiwaniach;)

Moja żona już ma. I to bez pieszczot łechtaczki. Ale temat wart poświęcenia mu uwagi.

Gość Marokam
Fan kobiecego orgazmu jednak to potrafisz zobrazować:) Ja miewam orgazm za każdym razem kiedy mój facet robi minetkę a to dlatego że wypracował technikę. Na mnie działa nieprzerwany sposób pieszczot przez ok 20 sek aby zdązyło narosnąć podniecenie, po czym zmienia sposób pieszczot na inny ale każdy podtrzymuje przez chwilę aż do finału, co 2 sekundy zmiany sposobu całowania łechtaczki są dla mnie denerwujące.

Marokam To byly taka mala porada dla poczatkujacych;). zapomnialem dopisac to, o czym wspominasz, ze jezeli stosujesz jakas pieszczote i widzisz, ze kobieta na nia mocno reaguje, to nie nalezy jej przerywac, i prubowac innej, bo to kobiete moze zdekoncentrowac i jej podniecenie opada.:P

Gość Marokam
No i to jest własnie przyczyna że gość sobie nie radzi bo na początku bywało tak ze mną,zaczyna mnie to podniecac nieziemsko, ja juz prawie tuz tuz a tu jakaś zmiana nawet tempa czy jakiś nagły ruch.. Jesli chopak sie wsłucha i wczuje w jej odczucia to po pewnym czasie będzie potrafił ją doprowadzić co nie? Myslę że powinno sie tez odrobinę zwiększyć tempo i siłę gdy słyszysz że jest jej coraz lepiej, ale to dosłownie odrobinę tuz przed

Gość Marokam
Jeśli byłby taki kierunek studiów to powinnam studiować sexuologię :P

Marokam Alez jest taki kierunek.:D A ja dodam od siebie, ze jak przytrafi mu sie troche zjechac z najwrazliwszego miejsca, to kobieta sama mu sie odpowiednio ustawi;)