Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara raszpla IV

właśnie dostałam zwolnienie lekarskie do połowy marca

Polecane posty

Gość stara raszpla IV

a ostatniego dnia lutego mam podpisywac przedłużenie umowy o pracę... jestem megazdołowana, lekarz kazał mi leżeć i jeszcze raz leżeć... tak chciałam się pokazać szefowi, żeby chciał mi przedłużyć umowę, wiem że były na to duże szanse, a tu taki psikus ;/ boje sie że szef mi przez to zwolnienie nie przedłuży umowy... los jest wstrętny...

Gość stara raszpla IV
byłam w górach 2 tygodnie temu, poślizgnęłam się i upadłam, poturbowałam sobie trochę kręgosłup ;/ dopiero dzisiaj dostałam się do lekarza, ten kazał mi odpoczywać i absolutnie nie pracować.. osobiście zastanawiam się nad tym, czy jednak nie jeździć do pracy

Chm,no to nie wiem..robił rtg tego kręgosłupa? Może gdybyś jeszcze zapytała innego lekarza-może dalby krótsze? Ja bym na Twoim miejscu sie skonsultowała z drugim, bo czasem lekarz przesadza,no a znów na własna rękę też nie bardzo szaleć, bo jak masz sobie zaszkodzić...zależy co temu kręgoslupowi się tam dokładnie stało

Gość stara raszpla IV
tak, rtg kręgosłupa było robione heh, zanim skonsultuje się z innym specjalistą to mi minie okres zwolnienia, na prywatnego już też sie długo czeka