Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinaqasd

Czy iść do prezydenta miasta i prosić o pracę?? :(

Polecane posty

Cześć mam 23 lata i od kilku miesięcy nie mogę znaleść pracy! Co mnie bardzo dołuje i wręcz wyniszcza psychicznie. I nie, nie nie chcę stąd wyjeżdżać,tymbardziej z Polski tu mam przyjaciół , znam to miasto i je po prostu lubię. Wysyłam od lipca masę CV, ale wiem że bez znajomości (których nie mam. moi znajomi mówią mi że potrzebują w galeriach czy gdzieś indziej pracowników, biegnę z CV i jak zwykle mają odzwonić i nic :/ ) nic tutaj nie wskóram. Nie mam niestety ukończonych studiów, chcę dopiero stanąć na nogi, znaleźć pracę i dopiero podjąć edukację. Jestem załamana. Myślicie że gdybym udała się do prezydenta i przedstawiła moją sytuacje, to pomógłby mi coś znaleźć? Jestem młodą dziewczyną i już mam dosyć tej sytuacji, chcę się sama utrzymywać tylko dlaczego muszę wyjeżżać?:(... Mogłabym pracować nawet jako sprzątaczka..cokolwiek :/ Doradźcie mi?

mam 24 lata i trzeci rok bez pracy nie chca nawet brac stazystow przyzwyczajaj sie i szczerze to idz moze cos zdzialasz

Gość toja_Zygmunt
posłuchajcie dziewczyny, to nie jest żadna hańba aby się złapać za łopatę do śniegu i pomóc jakiejś starszej osobie, bardzo dużo jest takich osób, nie mają siły aby śnieg zebrać z chodnika i z posesji a jest obowiązek administracyjny aby było odśnieżone,

Gość toja_Zygmunt
zostaniesz zauważona i doceniona przez panią Klodkę, panią Celinę i inną Iksińską a potem od ludzi do ludzi, ktoś pomoże, doradzi , podpowie, a usługi sprzątania i mycia okien to pies ?

Gość toja_Zygmunt
poznałem moją starą w ten sposób

Gość a co ma prezydent miasta do
tego? Zamiast do niego idź do urzędu pracy jeśli już gdzieś masz iść bo sama nic znaleźć nie możesz. A jeśli w tych CV też piszesz znależć przez "ś" to nie dziwię się, że masz problem ze znalezieniem czegokolwiek sensownego

Gość fanka anka
a myślisz że prezydent Ci pomoże??? on pewnie ma kilka takich osób dziennie. ale zawsze możesz sprobowac

Byłam w urzędzie pracy to odesłali mnie na ich stronę internetową! Myślicie k*&wa że nie próbowałam? I tak się właśnie pisze ZNALEŹĆ ignorancie!

ja rzoumiem twoja flustracje autorko sam smieje sie kiedy ktos mi daje rady bedace oczywista oczywistoscia

Gość idz co Ci szkodzi
nic nie stracisz, a mozesz tylko zyskac!!!

Hm to chyba na pewno jutro pójdę. Przy okazji mam zanieść CV do jakieś pizzerii na stanowisko kelnerki.. Zobaczymy.

Gość kolezanka która była juz
długo bezrobotna umówiła sie na spotkanie u Prezydenta Wrocławia Dutkiewicza nic specjalnego jej nie zalatwił jednak ta prace ma do dzis ona ma wykształcenie srednie ekonomczne a załtwił jej wtedy w nowo tworzacej sie strefie ekonomicznej chyba w Jelczu laskowicach na poczatku pracowała na tasmie potem była młodszym magazynierem teraz pracuje w dziale faktur zarabia średnio ale prace juz ma od dobrych kilku lat jak szła na rozmowe śmiała sie ze idzie na kolana do Dutkiewicza bo niedługo przyjdzie jej z kapeluszem pod arkadami usiasc

ja probuje sie dostac do jakiejs starzy miejskiej w wielkim miescie ale co z tego wyjdzie mam nadzieje ze sie uda

nie mogla znalezc pracy we WROCLAWOIU!!! wroclaw to pracowniczy raj :/ jak ja bym chcial tam mieszkac :/

sory nie ma kasy na przeprowadzke gdybym mial bylbym tam juz od dawna

Gość idac na rozmowe do dudka
nie nastawiaj sie ze załatwi ci robote w urzedzie miejskim czy nawet strazy miejskiej bo to akurat ma dla swoich ale na tzw odczepnego dla desperatów bardzo czesto słyszałam własnie ze proponuje w strefach ekonomicznych wokół wrocka dostac sie do strazy miejskiej tak samo trudno jak do kazdego innego urzedu ale strefy ekonomiczne czekaja otworem dla chetnych

no ja bym chcial zajebiscieee do strazy miejskiej wiadomo nie na zadne stanowisko!!! tak o zwyklego funkcjonariusza

Gość 11111111111111111113
111111111111111111111111113

Gość ha jak to coooooooo
2013 rok