Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osoby ofiary szkolne

Wiecie że osoby które były prześladowane w szkole w dorosłym życiu

Polecane posty

są psychopatami bez poczucia winy. I najlepsze jest to że jak sobie coś ubzdurają to nie mają żadnych wyrzutów sumienia, niektórzy to nawet czasami pragną zemsty na swoich oprawcach. Nie myśląc o tym że prowokowali sytuacje. Szczególnie jesli chodzi o chłopcow, bo dziewczynie nie powinno się dokuczać.

No taka prawda że osoby prześladowane nie są bez winy. Ja po prostu nie umiem współczuć takim chłopcom.

Gość Blblablabka
be ze de u ra Psychopatą jest się z powodu uszkodzenia ciała migdałowatego w układzie limnicznym mózgu- który jest odpowiedzialny za empatię i poczucie wstydu.

Gość cześć kingusiu :)
dlaczego tak długo cię nie było.?

Gość Blblablabka
układzie limbicznym. A uszkodzenie kory przedczołowej- jest odpowiedzialne za zachowania niemoralne. Chyba nie wiesz kim są naprawde psychopaci

Gość Blblablabka
Tia jakby każdy, kogo prześladowano w szkole byłby psychopatą- uwierz mi, źle by ci się żyło.

Gość Więziennyy.to Prawda
Ja bylem prześladowany i odsiedziałem wyrok przez to gdyż chłopaka który się nademną pastwil pobiłem do kalectwa, a dziewczynę skrzywdziłem seksualnie

Gość powiem,ze super glupoty
czasem wystarczy,zeby byc przesladowanym to, ze ktos sie uczy, nie pali, nie pije i nie bluzga.I co - wychodzi z postawowki czy gimnazju , trafia ( bo nie glupi) do dobrego liceum, gdzie juz stada baranow na nikim sie nie wyzywaja, a potem na bardzo dobre studia, gdzie taki jak on wasnie sie liczy. Ma dobry zawod i w zyciu mu lepiej niz tym przesladowcaom- idiotom z podstawowki.

Gość heh,.
Ludzie są jednak głupi i myślą sttereotypowo. Nie każdy psychopata to zabójca czy morderca. Nie każdy zabójca czy debil to psychopata. Psychopatia to nic innego jak brak empatii i poczucia wstydu, brak odpowiedzialności i deficyt lęku. Psychoptia jest spowodowana encefalopatią- czyli zaburzeniem w strukturze mózgu. Często się mówi, że psychpaci mają zimne spojrzenie jak gad. Gady nie posiadają częśći limbicznej w mózgu- tak samo z psychopatami.

Gość zwariowałam???
o ! To jest nieprawda... znam ludzi którzy byli przesladowani bo; byli biedni , jako dzieci musieli zamiast się uczyć zapier....li w polu , zostawali w szkole nawet po 3 lata... a teraz co? Maja fajne rodziny, kochają swoje dzieci i żone , szanują ich ... a ci którzy byli prymusami ... no cóż... stoczyli się na dno.

Gość zwariowałam???
No i jeszcze jedno... sa pracowici... mają 100 x więcej kasy niz ci uwielbiani ...

Gość heh,.
Wiele osób używa słowa "psychopata", bądź przypisuje je innym - nie zdając sobie sprawy z tego kim oni są i na czym polegają ich zaburzenia.