Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laylaa23

Moje wymagania względem przyszlego faceta

Polecane posty

Gość Laylaa23

- wiek 25 - 29 lat - min. 176 cm wzrostu - brunet - szczupła, lekko umięsniona budowa ciała - Inteligentny - Posiadający dużą wiedzę ogólną - wrażliwy na los ludzi i zwierząt - czuły, umiejący okazywac uczucia - z poczuciem humoru i pozytywnym podejsciu do ludzi - typ spokojnego, ułożonego faceta - bez nalogów - ma miec wykształcenie wyższe, najlepiej politechnika albo medyczne. Jakies wyzsze szkoły czegos tam odpadają. - musi lubić koty - dobrze jeździc samochodem - ze stałą pracą Co o tym myślicie??

Gość grrryyyy
a ja szukam takiego samego ale nie musi mieć wykształcenia wyższego, najlepiej jakby był mechanikiem :)

To moje wymagania typu: musi mnie szanować, być wierny, szczery, uczciwy, też starać się w związku, itd przy Twoich wydają się być z kosmosu :D

Gość oiyyt
Myślę, że powinnaś się powoli przymierzać do staropanieństwa.

Gość toja_Zygmunt
Laylaa23 czy robiłaś dzisiaj kuupę ?

Gość _tralala_
Haha opisałas mojego faceta. Tylko mój ma 195 cm. :D

Gość Laylaa23
Napiszę cos o sobie bo zaraz zlecą sie frustraci - mam 23 lata, studiuje na uniwersytecie medycznym, zaczełam pracę, 163 cm/50 kg, długie blond włosy, cechy osobowosci to j.w Jestem własnie po zakonczeniu wieloletniego związku, ktory dał nam dużo szczęścia ale z biegiem czasu sie wypalil. A dzis akurat myślałam na temat swoich oczekiwań, które wykrystalizowały się na podstawie mojego związku, mężczyzn, których spotykałam

Gość toja_Zygmunt
kobieto, po wieloletnim związku szukasz ideału ?

Gość Laylaa23
a co w tym dziwnego?

Gość oiyyt
Nie zaznasz miłości tak długo, dopóki będziesz stawiać warunki. Bez obrazy, ale młoda jeszcze jesteś i głupiutka.

Gość Laylaa23
rozumiem, że ty wziełas z ulicy do swojego mieszkania bezdomnego alkoholika bo miał dobre serce a miłosc nie stawia wymgan?:)

Gość kkkklaa
mój, tylko ze ma 175 wzrostu :) i do tego jest mega przystojny

Gość prawictwo pospolite171
ja nie spełniam tych punktow

Gość toja_Zygmunt
wiele kobiet w wieku 23 lat ma 163 cm/50 kg, długie blond włosy, więc faceci mają wybór ogromny ale faceci prawie nigdy nie zwracają uwagi na wykształcenie kobiety, owszem, fajnie jest, jeżeli kobieta jest 'kontaktowa' i nie zadaje pięć razy pytania jaki kolor to wiśnia a jaki to śliwka i czy śliwka jest wiśniowa ? jeżeli się szczycisz wykształceniem medycznym to nie tędy droga, facet chce być z kobietą a nie z lekarką

Gość Laylaa23
napisałam gdzies ze powyzsze cechy czynią mnie wyjątkową? Znam realia kafeteryjne i wiem ze zaraz pojawiłyby się podszywy ze mam 130 kg i zakonczyłam edukację na gimnazjum. Nie mam wybujałego ego, wręcz przeciwnie, jestem bardzo spokojną, skromną dziewczyną ale cos tam sobą reprezentuję i tego tez oczekuję. Nie jestem lekarzem. A co do studiów, to nie znam żadnego inteligentnego, wykształconego faceta, któremu jest bez różnicy na jakim poziomie edukacji zatrzymała się jego kobieta. Dla mnie wykształcenie mężczyzny ma wielkie znaczenie - taki mój fetysz na punkcie panów z politechniki - imponują mi bo sama nie mam aż tak ścisłego umysłu.