Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czytam i

Jeszcze troche a wyjdzie że palenie

Polecane posty

Gość tak czytam i

Tak czytam tematy o palących kobietach w ciąży i jeszcze trochę a wyjdzie ze palenie w ciąży jest zdrowe dla dziecka:(

Gość solejka32
no bo te idiotki palaczki pierdolone sa w stanie wymyslic kazda bzdure byleby tylko nie musialy rzucic palenia

Gość x cyx c
tez dzisiaj czytalam ten temat i nawet nie mialam sily komentowac. sama pale, ale wiem ze jak bede w ciazy to chocbym 100 kilo miala przytyc paierocha do ust nie wezme...a ostatnio jak zobaczylam ciezarna na ulicy z fajka to podeszlam do niej i strzelilam jej wyklad...zachowalam sie mozze jak i wariatka, ale mama to w dupie

Gość napisze całkiem
poważnie, słyszałam opowieść jednej babki że jak tylko zaszła w ciąże to rzuciła palenie i straciła tą ciąże. Wróciła do lekarza i lekarz podobno jej powiedział,że w momencie rzucenia palenia jej organizm odrzucił ciąże haha ! Jak zaszła w drugą to całą przepaliła i dziecko urodziła :P. Nie słyszałam zeby lekarze zachwalali palenie w ciąży ..

Nie wiem co dzisiaj sie stalo ale temat o paleniu w ciazy powtarza sie niemal co druga linijke wsrod listy tematow. Ja osobiscie dodam iz palilam kiedys od roku juz nie pale a od kiedy w ciazy jestem to na sam zapach dymu robi mi sie nie dobrze. Naprawde nie rozumiem tych kobiet skoro same dobrze wiedza ze to szkodzi malenstwu :(