Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dziewczyny jak rozbudzić namiętność w mężu???? Poradźcie..........

Najpierw należałoby się zastanowić co mąż bardzo lubi robić w łóżku,a potem stopniowo się rozwijać też nie wszystko na raz.

Mazurzanka ma racje. Pomysl co maz najbardziej lubi w lozku i spelnaij jego ''marzenia''. Mozesz zaczac od nowej bielizny, wstazka na oczy, skuc go i np zrobic masaz badz wypierscic oralnie ;)

Gość przecież to Twój mąż
Ty najlepiej Powinnas wiedzieć co lubi, co go kręci, pocąga... Pokaż mu że potrafisz być namietna, czula, seksowna w sposób który on lubi.. Każdy facet ma jakieś fantazje. Spróbuj sie dowiedzieć jakie ma twój a później mu to daj. Powodzenia!

Gość bajlandos
Ale on mial kiedys ta namietnosc i ona zgasla tak?

Autorko mój mąż ma 30 lat jesteśmy ze sobą 8 lat on uwielbia pieszczoty właśnie jak koleżanka wyżej wspomniała oralne oraz masaż pleców i całego ciała wprost uwielbia no i stroje o czym też koleżanka wyżej wspomniała faceci kochają bielizne,mówiąc o bieliżnie mam na myśli taką co dyskretnie zakrywa pończochy wysokie buty na obcasie do tego jakiś gorsecik tak,żeby mógł zobaczyć cię w czymś,czego jeszcze nie widział.Oczywiście wiadomo,że musi to być takie wdzianko w którym ty się będziesz dobrze czuła.

Ja kupilam kiedys dla swojego taka jakby sukieneczke z gorsetem czarna czerwona z falbankami u dolu na ramiaczkach do tego gladkie czarne ponchochy i zadnych obcasow nie ubieralam ani sie nie malowalam. Sam stroj oraz czarne kajdanki w reku zadzialaly w trybie natychmiastowym :)

Ja baardzo lubilam zaskakiwac swojego ukochanego tego typu ubrankami badz masazami itp :) Ale teraz w ciazy niestety samopoczucie nie pozwala mi na zbyt dlugie igraszki :P

Gość bxbbdhs
Ale helkot,prywatne prostytutki z was!!!