Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikus104

Brak miesiaczki

Polecane posty

Gość Pikus104

Witam. Mam 22lata. 20wrzesia 2012r. urodzilam synka karmilam go 4miesiace piersia i bralam tabletki anty ovulan. 21stycznia br. przestalam go karmic i brac tabletki i nadal nie dostalam miesiaczki. Czy to normalne? Kiedy moge spodziewac sie znowu okresu?

moze tak sie dziac moim zdaniem .. przestalas karmic piersia wiec Twoje cialo przezylo troche szok.. ja po porodzie mialam okres przez 2 tyg a nie mialam po tym przez 2 miesiace... rozne mamy organizmy i roznie nam reaguja . jak nie czujesz sie pewnie to idz sie przebadac;*

Gość tosiaa25
przestalas brac tab anty dlatego nie masz okresu - nie martw sie wszystko jest ok :) ja tez tak mialam jak odstawilam tab anty - pozatym lekarz mnie uprzedzila ze takie cos moze wystapic :) co do tego kiedy bedziesz miala okres hmm.... tego nie da sie przewidziec :/ wszystko zalezy od Twojego organizmu - ja dostalam 40 dni po odstawieniu - moja kolezanka z koleji po odstawieniu tab nie miala okresu 2,5 miesiaca

Gość Pikus104
Dzieki za odpowiedzi teraz przynajmniej wiem ze to normalne i nie musze sie martwic.

Gość Pikus104
Dzieki za odpowiedzi teraz przynajmniej wiem ze to normalne i nie musze sie martwic.

zpomnialam napisac ze jesli w ciagu pol roku nie dostaniesz okresu to lekarz ginekolog Ci go wywola - ale tak czy siak nie masz sie czym przejmowac to wszystko jest normalne :) organizm szaleje po odstawieniu tab i takie rzeczy sie zdarzaja ja do tego ze nie mialam okresu - mialam objawy ciazy - bolaly mnie sutki, brzuch - chcialo mi sie wymiotowac - to wszystko tez bylo spowodowane odstawieniem tab