Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jbhhjbjgh

Czy to zauroczenie w innym? Co to za uczucie ?

Polecane posty

Gość jbhhjbjgh

Jestem ze swoim chłopakiem 2 lata. Nie wyobrażam sobie życia bez niego. Uwielbiam spędzać w nim czas, kocham jego bliskość, mogę być przy nim sobą, jest jedną z nielicznych osób, które potrafią tolerować mój charakter. Wyobrażam sobie moją przyszłość z nim, traktuję to bardzo poważnie. Ale...kilka miesięcy temu rozstaliśmy się, tylko na chwilę co prawda, jednak poznałam w tym czasie pewnego faceta. Rozmawiałam z nim sobie od serce, jak z przyjacielem. Jak już wróciłam do mojego chłopaka to on dalej do mnie pisał, ale przerwaliśmy to, ponieważ zaczęło to brnąć w dziwnym kierunku. Kiedy go widzę to zawsze mam skurcz w żołądku, uśmiecham się jak głupia, gdy do mnie coś pisze, czuję nawet lekką zazdrość gdy widzę go z jakąś dziewczyną. Nie rozumiem tego kompletnie! Nie potrafię określić swoich uczuć. Nie chcę stracić swojego chłopaka, nie chcę nikogo innego, więc skąd to dziwne zachowanie we mnie ? Mój obecny chłopak jest moim pierwszym i jedynym i jedynym chłopakiem, więc nie mam też żadnego punktu odniesienia co do uczuć i to jest najtrudniejsze. Wiem jednak, że chcę z nim być, już raz go straciłam i nie chcę więcej. Tylko nie rozumiem tej dziwnej sytuacji...bardzo mi z tym źle, czuję się nie w porządku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować