Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość targana wątpliwościami

rozwód?

Polecane posty

Gość targana wątpliwościami

Witam. Z mężem jesteśmy 6 lat po ślubie, ale to nie jest już ten mężczyzna którego kochałam i za którego wyszłam za mąż. Mąż 3 miesiące temu stracił pracę. Od tamtej pory nie może znaleźć innej pracy. Choć widać że stara się jak może, chodzi na rozmowy, roznosi CV to jednak pracy jak nie było tak nie ma. Wychodziłam za mąć za dobrze zarabiającego mężczyznę, a teraz? Od kilku tygodni noszę się z myślą o rozwodzie. Mam dość tego że on żyje obecnie na mój koszt, mam dość utrzymywania zdrowego 30 letniego faceta który nie pracuje. Myślicie że powinnam złożyć pozew o rozwód?

Gość walnij sie w leb
Ja swojego tzw partnera zyciowego utrzymywalalam przez 6 mies bo stracil prace, malo tego splacalam JEGO kredyty i nawet do glowy mi nie przyszlo go zostawiac. teraz ma juz prace, gorzej platna niz poprzednia i nadal ja zarabiam wiecej. mimo to nawet mi do glowy nie przyjdzie zostawiac czlowieka ktorego kocham za to ze jest taki jaki jest a nie za to ile ktos mu placi. kiedys to ja moge zostac bez pracy, i co ma mnie wtedy zostawic? mam nadzieje ze to prowo:/