Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co to za fenomen jest?

Ludzie co wy tak wariujecie?

Polecane posty

Gość Madzieńka 79
Up

Gość gość
Ratuja teraz dzieciaki za wszelka cene i potem one maja problem z normalnymi rzeczami, czesciej choruja, zapadaja na alergie, maja choroby psychiczne, depresje, nei radza sobie, gorzej sie ucza, nie potrafia sie dostosowac, ciagle trzeba je leczyc. Potem to nie jest zdolne do jakiegokolwiek wysilku, bo zaraz by padlo.

Gość gość
Moja coreczka zmarla 5lat temu,wlasnie na serce..Nie bede sie z nikim tu brala za lby i udowadniala,ze Jej zycie bylo warte tyle samo,co innych dzieci.Jesli rzecz nie dotyczy Ciebie,Twego cierpienia i tragedii,to i tak w pelni tego nie pojmiesz.Ja z innej beczki,a mianowicie,strzela mnie jasnista,ze w naszym kraju szary czlowiek o wszystko mush zebrac.I nie mowie tu juz tylko o dzieciach.Nhe ma na nic,doslownie i w przenosni.Ale nie pasuje Gronkiewiczka,buch wybory,na ktore trzeba bylo wywalic krocie.Koncert Madonny,buch 5mln,bo powstal jakis dlug.Komorowski wozil cale lato doope po kraju.W moim grajdolku tez byl.W lokalnym liceum wyglosil przemowienie i pojechal dalej.A miescina 2miesiace sie przygotowywala.Wizualnie i taktycznie.Helikoptery,urzednicy BOR,setki policjantow,etc.Jesli na to jest kasa,to niech sie znajdzie tez na leczenie!Podobno jestesmy cywilizowanym panstwem,tak?A jesli,jak pisze autor,chore dzieci powinna eliminowac natura,to moze zaproponuj metode Hitlera,czyli eutanazje.Niech takich zgladza,to bedzie bardziej humanitarne,niz skazywanie ich na powolne konanie.

Gość gość
Bardzo mi przykro z powodu twojej córeczki ale nie porównuj metod Hitlera z selekcją naturalną. Celem Hitlera było unicestwienie motywowane nienawiścią, celem selekcji naturalnej jest dobro ludzkości- mocne, zdrowe społeczeństwo. To jest różnica.

Gość gość
Polskie społeczeństwo jest bogate żeby tyle kasy na ratowanie jednego dziecka znaleźć.