Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ćwiczenia na sadło

Ćwiczenia na sadło

Polecane posty

Gość Ćwiczenia na sadło

Jakie są wg was najskuteczniejsze cwiczenia na ogolne schudniecie? Od razu mowie ze biegac nie moge - problemy z kolanami. Zumba? Rowerki? Szybkie marsze? Juz nie moge na siebie patrzec w lusterku :( jestem niska i gruba ;(

Gość mój domowy zestaff
1. Pompki nogi x4 2. Kolano-Łokieć x4 3. Wymachy rękami 1i2 x4 4. Skłony w rozkroku 1,2 x4 5. Przysady x4 6. Pompki zwykłe x4 7.brzuszki x4 8. Sklony w bok x4 9. Hula hop x4 extra premia: Pompki na krześle Rowerk (na brzuch) wymachy nogami na leżąco ...do tego codziennie rowerek stac. Od 45 - 80 minut :)

Gość _M_i/i
ile wazysz,ile wzrostu?

Gość jakis czarny mam
rower,szybki marsz ja biegam ale mialam wode w kolanie i zakaz biegow wiec szybko maszerowalam przez godzine ale naprawde szybko z tetnem 140 spalalam 350kcal a jesli rowerem stacjonarnym to na obciazeniu

Gość oooooooooooooooooooo
jak dla mnie to za mało Ja co dziennie cwicze tak?? Waże 47kg przy 160 Na początku ćwiczę na walker( http://allegro.pl/air-walker-gazele-trenazer-lcd-orbitrek-gratis-i3007086762.html) walker spalam 300do 400kcal Później kładę na macie i robię 300xrowerki nożyce 300x nawet nie wiem jak fachowo nazywają ćwiczenia oprócz tych co napisałam wyżej wykonuję jeszcze 4 5 innych od 100-300razy.

Gość mój domowy zestaff
teraz jest super powietrze do biegania.. szkoda że zawaliłem forme :(