Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apetitka098765

Faceci którzy mają siostry, mam do was pytanie!

Polecane posty

Gość apetitka098765

Mam faceta on ma 32 lat, ma siostrę 17 latke którą jest po prostu zafascynowany... kasia to kasia tamto, kasia chyba wyjdzie na ludzi, kasia będzie kimś, ona cos osiągnie, jest tak cholernie inteligentna, piękna, wyjedzie za granicą będzie światowej klasy fyzjerką, jak zrobiła fryzurę na praktykach to czołowy polski fryzjer był zachwycony i zaproponował jej u siebie praktki, ona jest taka świetna, jak ktos ją skrzywdzi to go zabije, to jest moje oczko w głowie... bla bla bla bla, ja już nie moge słuchac o tej jego siostrze !!! On jej opłaca szkołe, kupuje bardzo drogie peruki do cwiczeń, opłaca jej mieszkanie, my nie mieszkamy razem bo połowa jego kasy idzie na kasiunie i prezenty dla niej. Ona przecież ma rodziców którzy ją bardzo kochają i maja kasę! Zapytałam się ostatnio czy ona jest jego sostrę czy córką to mi odpowiedział " czy ty nie rozmiesz że ja jestem z niej cholernie dumny, ona jest świetna nie rozumiesz tego ??" dlaczego mój facet ma na jej punkcie fioła, czy on jest normalny??? Czy to jest normalne ?? Ja rozumiem że siostrę się kocha ale kurwa jego mac on chyba przesadza :o nie mam brata więc niech mi jakiś facet który ma siostrę powie co o tym myśli !!

Gość apetitka098765
upupup

Gość dktqgjńwuqglmur
moze to jego corka

Gość apetitka098765
no niechże mi ktos odpowie !

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
no tak. róznica 15 lat sprawia, że ona jest dla niego "córką".masz pecha :D - jedne mają maminsynków, inne córkobratów :D 🖐️

Gość apetitka098765
nie to nie jest jego córka

Gość apetitka098765
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz :o nie zniesie tego :o

Gość apetitka098765
*nie zniosę próbuje sobie wmówic że wszystko jest ok ale jak on wchodzi na jej temat to mi sie już rzygać chce

Gość na bank sie ruchają
:-0

Gość porządek ze śmieciami!
kurczę coś nie teges z tym facetem, pogadaj na poważnie? MŻE NA SKŁONNOŚCI KAZIRODCZE?:(

Gość dktqgjńwuqglmur
U nas nie bylo tak duzej roznicy wieku i calkiem inne relacje. Moze wlaczyl mu sie jakis instynk opiekunczy, chuj wie. Jak dla mnie dziwne

Gość apetitka098765
e no bez jaj nie sypiają ze sobą :o on po prostu traktuje ją jak córkę, a jak kiedyś ojciec tej kasiuni wydarł się na nią to mój facet prawie go pobił :o ja nie wiem co robić, niby wszystko poza tym jest ok ale nie mogę znieść tej jego relacji z siostrą z drugiej strony chyba dziwnie kończyc związek z tego powodu. On w ogóle nie zdaje sobie sprawie nawet z minimalnie z tego jak się zachowuje i że to jest co najmniej dziwne.

Gość na bank sie ruchają
to pedofil poinformuj prokurature

nie ma żadnych skłonności kazirodczych ani jej nie rucha - bęcwalice ja też najbardziej z rodzeństwa zawsze lubiłem najmłodszą siostrę a to tylko 6 lat róznicy. gdyby to było 15 to w pewnym sensie :D byłaby tez moją córeczką, zwlaszcza gdybym dużo opiekował się nią w dzieciństwie. problem oczywiście z czasem się sam rozwiąże :D ale autorka chyba tyle nie wytrzyma :)

Gość
Mam siostrę 11 lat młodszą........ To normalne że się nią opiekowałem, broniłem przed natarczywymi amantami............kupowałem ciuchy itp, itd.......ale nigdy nie traktowałem jej jak córki.......... Zresztą, byłem dla niej bardziej kumplem, przyjacielem.........

Gość pluto11116
nie zwykla fascynacja poprostu :)

Gość dktqgjńwuqglmur
Sluszny Twoj niepokoj. Nie jest OK. To wyglada jakby byla wiecej niz siostra. Ale to tylko moje zdanie i moge sie mylic.

si. ale 11 latek dzieci nie może mieć a 15latek - jak się postara - to już może. więc te 4 lata czynią akurat wielką różnicę...

Gość apetitka098765
czyli to normalne dla niektórych :o ja tego nie rozumiem nie ogarniam nie wytrzymam kolejnej randki i rozmowy o siostrzyczce, nie znam jej dobrze ale już nie lubię. Jak facet może się tak fascynowac siostrę :o

Gość cherycoke
a ja myślę, że to nie zdrowe ona powinna pomyśleć o tym że jednak to jej brat a rodzice powinni coś takiego sponsorować nie on sory ale ma swoje życie a wogóle to wydaje mi się że on jest co najmniej dziwny sory też mam starszego brata owszem dawał mi jakąś kasę ale oboje byliśmy zrównoważeni. coś jest nie tak...

Gość
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz - nie sądzę........to indywidualne podejście.......... Kiedy obalałem pierwsze wino, moja siostra zaliczała maluchy w przedszkolu :D Całe odbieranie ze szkoły, przedszkola na mnie spadało........ Czytanie bajek na dobranoc....... Dopilnowanie by zjadła obiad...... Rodzice pracowali do 16 tej.......... Kiedy zaczęła dorastać, i mieć młodzieńcze fascynacje ja spełniałem jakieś jej marzenia w sensie ciuchów, kosmetyków......... Pierwsze problemy miłosne też ja musiałem rozwiązywać............ Odganianie nieproszonych amantów było na porządku dziennym....... Pamiętam jak przyszła raz wypita,,,bo ją chłopak rzucił :D..........miałem ja opierdolić konkretnie, ale mi się szkoda jej zrobiło :D Nie raz robiłem za opiekuna jej klasy na ogniskach klasowych........... Potem wspólnie jeździliśmy pod namiot ( miała podobne zainteresowania Dziś już dorosła dziewczyna i ma swoje życie.............o ile w wieku 24 lat można być dorosłym :D Tak że ja sądzę, że to indywidualna kwestia...... Do wszystkiego trzeba mieć pewien dystans..........

Gość apetitka098765
cherycoke też tak myśle, tylko co robić ? Zrywać z tego powodu ? On w ogóle nie widzi problemu, jeszcze się denerwuje jak zaczynam cos na ten temat mówić :o

Gość apetitka098765
Sacryficial Suicide a czy jakaś kobieta była dla Ciebie kiedykolwiek ważniejsza niż siostra ? Czy szukałes podobnej kobiety do niej ? Czy on dalej Cię tak zajmuje interesuje i jestes na każde jej skinienie ?

ależ ja nie mówię że to normalne! ale nie powiem też, że zboczone. taka - lekka aberracja. zresztą -jak wspomniałem -za kilka lat ona bedzie już miała swojego prawdziwego :D faceta i problem się sam rozwiąże.

Gość apetitka098765
ech wydaje mi się że to będzie trwało co najmniej do jej trzydziestki :)

Gość
apetitka098765 - dziwne pytanie :) Oczywiście że była :) Siostra, to siostra...........może być przyjacielem, kompanem wypraw.........ale pewnych spraw z nią jednak nie da się czynić :D........chyba że ktoś ma naprawdę spaczone postrzeganie świata......... Dlatego na swoim przykładzie jestem gotów powiedzieć, że to nie jest nic zboczonego ( mam nadzieję)..............Może facet jest po prostu opiekuńczy........ Dlaczego facet który chciałby pracować w przedszkolu musi od razu być pedofilem.......... Jakieś głupie stereotypy..........................

Gość apetitka098765
ale mi wydaje się właśnie że ona mu imponuje i to na tyle że szuka nawet takich sam cech charakteru u dziewczyn. Jego siostra jest przebojowa i pewna siebie i on takie kobiety lubi na inne nie zwraca uwagi, jego siostra jest pyskata i nie da sobie w kasze dmuchac i też takiej kobiety chce, jak on o niej mówi to mu się oczy świecą, zaczyna go ogarniać jakiś zachwyt, na mnie tak nigdy nie patrzył jak na swoja siostrę :o Jego siostra mu kiedyś powiedziała że nie pasujemy do siebie a on mi to powtórzył z takim jakiś zmieszaniem jakby myślałam że skoro siostra tak powiedziała to może kurcze coś jest na rzeczy

Gość
A siostra ma kogoś ? Jeżeli tak, to jak on się na to zapatruje, jak reaguje ?

Gość
Jeszcze jedno.......czy Tobie mówi że jesteś świetna, że jest z Ciebie dumny ?