Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce (ale facet)

Czy to bardzo intymne? POMÓŻCIE

Polecane posty

Czy mogę zrobić masaż stóp koleżance? jestem żonaty a ta koleżanka b.miła to bliska przyjaciółka mojej żony. Czy to drobna przyjemność dla koleżanki czy jednak ZDRADA?

Gość fsfgfdg
ja bym sie na mojego wkurzyła ;)

Gość pinacolada8439
A jakby twoja żona masowała stopy twojemu koledze?:) Tak, to jest bardzo intymne i jak bym potraktowała jak zdradę.

Gość w kropce ale facet
koledze? facetowi masaż stóp? FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ! obleśne grzybica itp.itd. a gdybym przy żonie to robił? Mniej intymnie? ale się też boję że by mi było przyjemnie i by było po mnie widać.

Gość regweg
to ewidentny podryw, ewentualnie dowód na jakieś zdziwaczenie w każdym razie to chore

Gość pinacolada8439
No to co, że facetowi, ja mojemu robię:) A to grzybica jest zarezerwowana tylko dla facetów, koleżanka już nie może mieć? A ten masaż chcesz zrobić tylko dla własnej przyjemnosci, już się przyznaj lepiej, bo pewnie kręcą cię damskie stopy. A jak tak jest, to równie dobrze mógłbyś jej cycki masować i liczyć na to, że żona się nie wkurzy.

Gość szczerze to Ci powiem tak
Zastanów sie czy żona będzie miala Ci to za złe. Ja miałam kilka takich sytuacji kiedy znajomy robił mi masaż całego ciała- tzn prawie całego. Stopy, łydki, uda, plecy, kark, ręce i dłonie no i głowa. Robi to świetnie bo interesuje sie masażem, jego technikami i jak on to stwierdził "uwielbia masowac ładne, zgrabne kobiety" ja wysoka i zgrabna to dla niego że tak powiem rarytas przy żonie która jest niska i trochę gruba. Mój partner nie był przeciwny. Nawet raz sam to zaproponował jak zaczęliśmy ten temat.. Był przy tym i zachowywał sie jak gdyby nigdy nic.(tylko że ten znajomy to jedyna osoba od strony której nie czul zagrożenia i nie jest zazdrosny). Natomiast żona tego znajomego jest na moim punkcie przewrazliwiona i strasznie zazdrosna więc o nigdy o niczym sie nie dowiedziała i nie dowie...

Gość G.o.ś.ć
Albo sam jesteś głupi, albo forumowiczów, uważasz za głupków. Z takim tekstem idź i najlepiej żony zppytaj!

ZApytam. Może być w lekkim szoku... Do "szczerze to Ci powiem tak" - ciekawa wypowiedż, dziękuję:) a ile masz lat, jak byłaś ubrana/rozebrana?w czasie tego masażu? który odbył się przy Twoim partnerze? przewrażliwienie żony Twojego partnera jednak daje dużo do myślenia.