Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja jestem z kolskaaa

co jest dobre na kamien w talecie na dnie toalety...

Polecane posty

Gość to ja jestem z kolskaaa

sziewczyny nie moge pozbyc sie kjamienia na dnie toalety tam gdzie zostaje woda,probowalam kretem ale dupa nic nie daje

Gość lizzzzzzzzzzzzzzz[
wybierz wode ,zagotuj ocet i gdy lekko ostygnie wlej do toalety -zostaw najlepiej na cała noc powinno pomoc

Gość regweg
:D Ale jeśli wolisz proste i czyste sposoby, to kup "Toilet Gel 24 h" marki Tesco i nie będziesz musiała nawet szczotką szorować o wybieraniu wody nie wspominając.

Gość zonaKraka
U mnie też woda z octem, nie gotuję tylko po prostu mieszam, pewnie jak się sam ocet wleje będzie podobnie. Wodą z octem myję też krany, lustra i szyby (w oknach i w kuchence), świetny środek.

Gość podmoimniebem
U mnie w toalecie sprawdza się coca-cola :-) Zawsze ktoś nie dopije , bądź zostanie w butelce i już taki nieużytek stoi , więc wlewam na noc i gotowe :-) Ocet z ciepłą wodą też daje doskonale sobie radę z kamieniem . A najlepszym sposobem na tego typu zanieczyszczenia jest po prostu regularne czyszczenie i już :-)

Gość eveileve
Zdecydowanie ocet. Ja nawet nie gotuję, tylko wlewam pół butelki, czekam z godzinę, dwie i potem szczotka i wszystko idealnie schodzi!Tanie i proste - polecam!

Gość regweg
O rrany... Doprawdy... zanim wychlapiesz wodę w niedoczyszczonej z powodu kamienia toalety, zanim zasmrodzisz wszystko octem, zanim zmachasz się jak sprzątaczka klozetów z tą szczotą, to kup płyn, o którym ci pisałam i tylko go wlej. Dodam że nawet nie zapłacisz więcej niż za ocet. Jakże te kobiety lubią metody jak za króla Ćwieczka, naharować się i nawąchać odoru. Czyni was to wartościowszymi? Pytanie było retoryczne, nie mogę tu wrócić bo temat działa mi na żołądek, w szczególności wyobrażenia o waszej walce z muszlą klozetową.