Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackEngel

Czy związać się z mechanikiem?

Polecane posty

Oboje jesteśmy młodzi, bardzo, niedługo kończę liceum, a on jest mechanikiem, właściwie to mi to nie przeszkadza, pytanie co wy o tym myślicie. Właściwe nie wiem po cholerę zadaję to pytanie, bo zaraz zaczną się komentarze typu, "kolejna co patrzy tylko na kasę"

Gość Wuzetka njdnc
jeśli pójdziesz na studia do innego miasta to i tak sie pewnie rozleci

Oczywiście że z nim będę bo go kocham, to było pytanie z czystej ciekawości, myślicie że pozwolę komukolwiek ingerować w moje życie? :D Dałeś się sprowokować matole

Gość madagaskar27
Jak go kochasz, to co za różnica jaki ma zawód? Ja jestem od dziewięciu lat z mechanikiem. Poznałam go jeszcze w liceum. Teraz jestem magistrem prawa i wiesz co? On zarabia o wiele więcej ode mnie. Dzięki niemu możemy pojechać na wakacje do Turcji i pozwolić sobie na inne spore wydatki. Tylko on jest bardzo dobry w swoim fachu.

Gość madagaskar27
A skąd takie wątpliwości?

A no właśnie, a jak tak sobie myślę ile to w okół jest konowałów to aż głowa boli, żeby sporo zarabiać trzeba zdobyć zaufanie klientów przede wszystkim.

Jak każdy człowiek boję się o przyszłość, takie gdybanie, co by było gdyby... Jak wiadomo każdy czuje się bezpiecznie, poza tym przy jakiejś chorobie poważniejszej to co wtedy? No ale mówią "miłość wszytko wybaczy" :D

Gość no jasne ze tak!
wiesz ile teraz kosztuje naprawa samochodu??!!! A tak powaznie, to moim zdaniem, jesli w ogole zadajesz takie pytanie (tu i sobie samej), to znaczy ze cos jest nie tak. To znaczy, ze masz jakies watpliwosci co do niego, albo nawet nie do niego samego, ale masz w glowie taki schemat, ze jak mechanik, czy inny wyrobnik, to trzeba sie zastanowic. A tak naprawde, to nie ma to zadnego znaczenia. Jesli sie kochacie, dogadujecie i jestescie ze soba szczesliwi jak czlowiek z czlowiekiem, to jego zawod nie bedzie mial wplywu na powodzenie waszego zwiazku. Zastanow sie dlaczego sie zastanawiasz...

Gość gość
zawsze brudne lapy.... i smierdzi nafta :-D