Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mineralny

Śni mi sie ojciec alkoholik

Polecane posty

Ojciec nie zyje juz kilka lat ale co jakis czas śni mi sie,że jest pijany są awantury itp. Co z tym zrobic?

Gość ggfdghbg
Też tak mam mimo że nie żyje. Czasem śnią mi sie obrzydliwe rzeczy że chce mnie zgwałcic i nieraz budze sie w srodku nocy cała spocona i zszokwana. Nie moge potem zasnac

dlatego wstałem tak z rana. psycholog nic nie daje jakies tam gadki o psychoterapi , ktora nic nie daje. Zniszczył mi życie , nieraz podnosiłem na niego rękę gdy był pijany i chciał mnie bić lub matkę jak mialem 17-18 lat , a on to zglosił na policje jak wytrzezwial i to ja dostałem wyrok gdyż moj ojciec był człowiekiem wplywowym i na stanowisku, ukrywał swoj alkoholizm a ze mnie chcial zrobić tego złego. Ale pozniej zaczałem wzywać policje a nie bronic się na wlasna reke tak jak mi policja powiedziala i skonczyly sie awantury w domu, bo ojciec panicznie zaczal sie bac policji od chwili gdy dzielnicowy zrobil wywiad i jakis policjant powiedzial mu : my juz na policji znamy pana , dziwne,ze jak sie pytalem sasiadow dookola to slychac tylko pana a nie syna. Juz dawno jestem dorosly i nie dawno sie pogodzilem z przeszloscia.

byles u psychologa ale twierdzisz ze kafe bardziej ci pomoze? idz ty na ta psychoterapie chlopie i to szybko :)